Om Planum

Hvem er vi?

I 2012 startede Planum stille op i Aarhus med at tilbyde enkelte workshops hver fredag. I dag er de få workshops blevet erstattet af et tætpakket dagsprogram og Planum er nu en af landets førende danseskoler, som tilbyder professionel danseundervisning i topkvalitet på alle niveauer. Samtidig er Planum en progressiv virksomhed under ledelse af et team, der ser muligheder frem for begrænsninger med en krystalklar målsætning om, hvor Planum skal hen. Innovation, nyskabelse og samarbejde er en stor del af vores DNA og netop dette har bragt os her, hvor vi er nu.

Vores vision har altid været at udbrede danseglæden og gøre dansen tilgængelig for alle på tværs af alder, køn, baggrund og kultur. Vi tror på, at dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på, da dans er livsbekræftende og samtidig en fantastisk kilde til energi og indre glæde. Derfor tilbyder vi rammer, hvor dans kan opleves af alle – ingen skal snydes for glæden!

 

Hvorfor synes vi, det er fedt, at være en del af Planum?

At være en del af Planum er ensbetydende med at være en del af en danseskole, der fuldt ud forpligter sig til dansekunsten og som konstant sørger for at udvikle, inspirere og udfordre dig til at realisere dit fulde potentiale. På Planum elsker vi et sjovt og positivt undervisningsmiljø, og netop derfor forsøger vi at danse med hjertet og sikre os, at vores medlemmer nyder alle aspekter af dans. Vi anerkender også derfor alle medlemmer for deres passion, talent og flid på forskellige niveauer. Atmosfæren hos os er præget af positiv energi, nærvær og god stemning. Der er højt til loftet og plads til alle. Vi vil være et levende og dynamisk samlingspunkt for alle danseglade mennesker, der søger kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab.

Værdigrundlag

Grundet vores kompetente instruktører, og store udvikling blandt eleverne, er Planum kendt i hele landet – og det forpligter. Vi har derfor et klart værdigrundlag, der bunder i fælles passion og anerkendelse. Derudover er vores store fokus på kvalitet, og det starter alt sammen ved rekrutteringen af instruktørerne, som vi udvælger meget nøje. Vi bestræber os nemlig på, at vores medlemmer nyder alle aspekter af dans ud fra de inspirerende rammer, som instruktørerne fælles fastsætter.

Fundamentet for vores eksistens er glæde samt en stærk fælleskabsfølelse mellem alle parter på Planum. Da vi arbejder med mennesker, har alle i vores team altid fokus på trivsel, glæde, nærvær, engagement, humor og rummelighed. Vi elsker mennesker og vi elsker at mødes med mennesker gennem vores fælles passion for dans!

KVALITET I GLÆDE I INSPIRATION I FÆLLESSKAB

Siden ejes og drives af Planum Studios! Al tekst, alle billeder og videoer på denne side, er beskyttet af loven om ophavsret. Det er ikke tilladt at “låne” eller kopiere hele eller dele af vore tekster uden forudgående skriftlig tilladelse med Planum. Vælger du at citere denne side, skal du huske at lave et link til siden, hvilket er krævet lovmæssigt i forhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark. Er der spørgsmål, så kontakt os endelig FØR du anvender noget af vores materiale.