Handelsbetingelser

Kontaktoplysninger
Planum Studios v/Andrea Kjær
Tlf. 31 31 18 80
info@planum.dk
CVR-nr. 42 57 52 67

Forbehold
Kunden er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske “Lov om visse Forbrugeraftaler". Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Kommunikation
Planum kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender info ud omkring undervisning, forestillinger, billetter til forestillinger mv. Sørg derfor for at din e-mailadresse er opdateret på din profil i vores system, Klubmodul.

Priser
Alle ydelser (undervisning) er p.t. ikke momspligtigt og derfor angivet uden moms.

Betaling af medlemskab/abonnement
Med din ordre oprettes et abonnement til Planum dansehold. 100% af ordrebeløbet gennemføres efter ordremodtagelsen.

Kvittering
Ved betaling med betalingskort via Planums system, Klubmodul, sendes der efter gennemført køb en kvittering til den registrerede e-mailadresse.

Rabatter
Der ydes følgende rabatter: Planum tilbyder 20% rabat ved tilmelding på flere hold. Man tilmelder sig ét hold ad gangen i systemet og rabatten trækkes automatisk.

Lokationer
Grønnegade 93 E, 8000 Aarhus C
Banegårdsgade 36 A, 8000 Aarhus C

Fortrydelsesret
Som udgangspunkt er der ingen fortrydelsesret på købte ydelser såsom kontingenter, holddeltagelse o.l. (se evt. “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 12”). Planum tilbyder dog 14 dages fortrydelsesret efter tilmelding og betaling. Vi giver 50 % af pengene tilbage fra tilmeldingspunktet. Efter 14 dage, gives der ingen penge retur!

Betaling
Dit medlemskab betales online med Dankort, Visa, Visa Electronic, Mastercard, Maestro og MobilePay. Vi tager desværre ikke imod fritidspas, da Aarhus Kommune kun støtter lokale foreninger og Planum er en privatejet virksomhed.

Ansvar
Planum er ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende levering af danseundervisning  på grund af force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger, er Planum fritaget for opfyldelse af sine forpligtelser.

Er uheldet ude...
Ved evt. uheld eller skader er du kun er dækket af din egen eller dine forældres forsikring(er). 

Udmeldelse
Medlemskab ophører automatisk ved sæsonens udløb.

Kvalitet, glæde, inspiration, fællesskab
Siden ejes og drives af Planum Studios v/Andrea Kjær. Al tekst, alle billeder og videoer på denne side, er beskyttet af loven om ophavsret. Det er ikke tilladt at “låne” eller kopiere hele eller dele af vore tekster uden forudgående skriftlig tilladelse med Planum. Vælger du at citere denne side, skal du huske at lave et link til siden, hvilket er krævet lovmæssigt i forhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark. Er der spørgsmål, så kontakt os endelig FØR du anvender noget af vores materiale.