Lækre lokaler

Samarbejder/lokaleleje

Planum Studios har for nylig overtaget to etager på Banegårdsgade 36A, beliggende centralt i hjertet af Århus.

Da vores egne aktiviteter primært finder sted om aftenen mandag til torsdag og hele dagen søndag på 2. sal, er vi åbne for faste samarbejder og leje af lokalerne i de resterende timer og på andre ugedage.

Hvis du eller din organisation søger efter passende lokaler til daglige, ugentlige eller månedlige aktiviteter såsom workshops, kurser eller andre fysiske aktiviteter, som kræver god plads, kan det være at Planums lokaler er relevant for dig.

1. sal
Første etage består af en lidt mindre sal med spejlvægge, lakeret trægulv (muligvis dansevinyl?), samt et hyggeligt sofahjørne i salen. Derudover finder man to omklædningsrum og toiletter, et mindre mødelokale samt et tekøkken på denne etage.

2. sal
Vores øverste etage har den største sal af de to. Her er der også spejlvægge og et flot, lyst sildebensgulv. Yderligere faciliteter på denne etage inkluderer et stort opholdsrum og to toiletter.

Hvis vores lokaler lyder som noget for dig eller din organisation, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående e-mailadresse. Beskriv venligst de aktiviteter, du ønsker at anvende vores lokaler til, samt de ønskede tidspunkter/lejeperiode i mailen. Vi kan derefter drøfte hvordan vores faciliteter kan imødekomme dine/jeres behov. 

Bemærk: På nuværende tidspunkt er kun 2. sal klar til brug på grund af renoveringsarbejde. Dog forventes 1. sal at være klar til brug fra den 1. december 2023.

Kontaktinformation: Isabella Sandfeld

Klik på billederne...