Elitehold på planum

Konkurrencehold

På Planum tilbyder vi, udover vores almindelige ugentlige timer, også muligheden for at danse på konkurrence/elitehold. Disse hold undervises af et kompetent og erfarent hold af instruktører, der alle har bred erfaring indenfor konkurrencedans.

Holdene lærer gennem sæsonen en koreografi, som de deltager med ved konkurrencer i ind- og eventuelt udland. Det særlige ved eliteholdene er, at vi gennem sæsonen målrettet arbejder på at udvikle den enkelte danser og holdenes samlede færdigheder.

Forventninger
At være på et elitehold på Planum kræver enorm disciplin og arbejdsmoral. Meget af træningen ligger ikke kun i træningslokalet, men også derhjemme. Det forventes derfor, at man kommer forberedt til træning, og at man er meget seriøs omkring sin træning både under og uden for fællestræningerne.

Udover elevernes dansefærdigheder, er samarbejde og sammenhold også nøgleord for at være en del af Planums elitehold. Konkurrencer kan ikke vindes alene, og vi tror på vigtigheden i at vi fokuserer på hinandens styrker, samt at vi løfter og støtter hinanden trods forskellige styrker. På trods af målrettet træning, er der på vores elitehold derfor også altid plads til sjov, hygge og socialt samvær!

Træninger
Eliteholdene træner som udgangspunkt to timer ugentligt,  og træningen ligger samme ugedag og tidspunkt. Dertil vil der også være ekstra træninger samt to elitesamlinger i løbet af konkurrence sæsonen, som er obligatoriske for alle elitedansere at deltage i. Det forventes, at man møder op til alle holdets træninger, og at hvis man mod forventning bliver forhindret, oplyser sin træner herom i god tid.

Priser
Det koster mellem kr. 3.000 - 4.500,- pr. sæson at gå på et konkurrencehold på Planum. Der er to sæsoner på et konkurrenceår, og man binder sig til hele konkurrenceåret. Ovennævnte pris dækker løn til træner og lokaleleje. Derudover vil der være udgifter til konkurrencegebyrer for de enkelte konkurrencer, transport til konkurrencer, obligatoriske elitecamps og konkurrencetøj. Som elitedanser på Planum har man også mulighed for at tilkøbe elite VIP til en særligt god pris, som giver mulighed for at danse på alle Planums ugentlige hold. Bliver man optaget på et elitehold, får man tilsendt vedtægter med specifik info om alle udgifter. Disse skal læses og underskrives, før man har sikret sig en plads på et Planum konkurrencehold.

Obligatoriske konkurrencer og elitecamps
Det er bestemt, at alle elitehold på Planum deltager i Hip Hop International, Hip Hop Unite og UDO Danmark. Derudover besluttes det i starten af sæsonen på de enkelte hold, hvilke andre nationale og eventuelt internationale konkurrencer holdet deltager i.

Der vil i løbet af sæsonen være to obligatoriske elitecamps/samlinger, som ligger i weekender. Det forventes, at alle dansere, der optages på elitehold, deltager alle dage til begge elitecamps/samlinger.

Optagelse på Planum Family
For at komme et elitehold hos Planum, skal man optages ved en audition, der afholdes forud for sæsonen. Det kræver tilmelding at deltage i auditionen, og du kan ansøge gennem den formular, der lægges op, når auditionen annonceres.

Vigtige datoer sæson 2024/2025
Audition til konkurrence sæsonen 2024/2025 afholdes d. 9/6! Nærmere information følger snarest. Er man forhindret denne dag, afholdes en anden audition d. 16/8.

Der vil i løbet af sæsonen 2024/2025 være to obligatoriske elitecamps, som ligger i weekenderne d. 30/8-1/9 samt d. 13/12-15/12. Det forventes, at alle dansere, der optages på elitehold, deltager alle dage til begge elitecamps.

Audition til elitehold i sæsonen 2024/2025

Sæt kryds i kalenderen søndag den 9/6, når vi afholder audition til eliteholdene i sæsonen 2024/2025!

NB! har du ikke mulighed for at deltage denne dag, afholdes 2. audition fredag den 16/8.

Vi kan garantere, at det bliver nogle yderst kompetente koreografer og undervisere, der kommer til at stå i spidsen for Planum Family!

Der søges dansere til:

 • Les Petits (Kids small crew) v. Simone
 • Junglas Nation (Junior/voksen small crew) v. Lærke og Julie
 • Eclipse (Junior small crew) v. Astrid
 • Mega Crew (12+ år) v. Julie og Andrea

Tidsplan for dagen:

 • 13:30-14:30 - Kids Audition
 • 14:30-15:00 - Pause
 • 15:00-17:00 - Junior og Voksen Audition

Vigtigt:

For at blive tilmeldt auditionen d. 9/6, bedes du svare på alle nedenstående spørgsmål, og sende disse svar til audition@planum.dk inden d. 5/6. Du vil herefter modtage en bekræftelse på din tilmelding. 

 • Navn
 • Billede 
 • Fødselsdato
 • Mål med dans
 • Motivation for at være en del af et hold/hvad søger du
 • En god træning for mig er
 • Skader/begrænsninger 
 • Eventuelle kommentarer/spørgsmål