Ofte Stillede Spørgsmål

Her finder du info og svar

Har du spørgsmål til noget – ønsker du f.eks. at blive medlem på Planum? Eller er du ikke helt sikker på, hvordan man tager en prøvetime? Vi har lavet en liste med forskellige punkter og svar, der forhåbentlig kan hjælpe dig videre.
Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook, Instagram eller mail: info@planum.dk.
Hvordan forholder Planum sig til corona?

På Planum har vi en række tiltag og retningslinjer, som vi forventer alle på studierne følger. Du kan læse om hvordan vi gør det ansvarligt at komme til dans ved at klikke her!

Hvilken slags dans tilbyder Planum?

Planum tilbyder en bred vifte af dansehold for børn, tweens, teens, unge og voksne på alle niveauer. Hos os kan du blandt andet danse stilarter som Hip Hop, Dancehall, Girlystyle, Commercial, Contemporary, Heels og meget mere. Se vores store program HER og bliv inspireret! Du kan også besøge vores Youtube kanal HER og tjekke ud, hvad vi bruger dansetimerne på.

Hvordan tilmelder man sig?

Lige meget hvilket hold eller medlemsskab, som du vil tilmelde dig, skal du ind på vores system: Klubmodul. Du kan altid gå ind og se program og priser, og når du skal tilmelde dig, skal du oprette en gratis profil i systemet. På siden vil prisen for det hold, som du er interesseret i, fremgå, når du trykker på det. Når du har tilmeldt dig og betalt for et eller flere hold på Planum, kan du altid møde op til træning. Husk dog altid at registrere dig hos vores receptionist ved fremmøde – så kan vi bedre skabe overblik over vores elever.

 

Betaling

Du tilmelder dig for én sæson ad gangen, og betaler det samlede beløb på én gang. Vi modtager kun betaling via Dankort, men har du brug for at betale på en anden måde, kan du sende os en mail på info@planum.dk. Så snart du har betalt kan du møde op til dans – du behøver ingen kvittering, da du automatisk er registreret på vores holdlister.

Kan man få en prøvetime? Og hvordan gør man?

Du skal altid booke en prøvetime, når du vil afprøve et hold. En prøvetime på Planum koster 225 kr. og 299 kr. for chore class, og beløbet modregnes, hvis du efterfølgende tilmelder dig holdet. Det vil sige, at hvis du vælger at tilmelde dig holdet, bliver prøvetimen gratis. En prøvetime kan KUN bookes via vores system i Klubdmodul. Dette skal du gøre hjemmefra, inden du møder op på danseskolen. Du kan ikke booke en prøvetime, hvis holdet er fyldt op.
Prøvetimer er gratis på børnehold – her tilmelder du dig ved at skrive til os på Facebook, Instagram eller mail: info@planum.dk.

Sådan booker du en prøvetime:

1. Opret en profil i vores system HER

2. Find det hold, du gerne vil købe en prøvetime til

3. Book og betal for din prøvetime

4. Mød op på Planum og henvend dig i receptionen – fortæl du har en prøvetime

5. Hvis du gerne vil gå på holdet permanent, skal du huske at tilmelde dig igen via systemet for at få modregnet beløbet. Beløbet bliver modregnet automatisk, når du tilmelder dig holdet fast.

Kan man skifte hold midt i sæsonen?

Som udgangspunkt kan du ikke skifte hold midt i sæsonen. Når det er sagt, så er vi selvfølgelig altid interesserede i at alle har en god oplevelse på Planum, og er du landet på det helt forkerte hold, hjælper vi gerne med en løsning. I det tilfælde skal du sende os en mail på info@planum.dk.

Kan man tilmelde sig flere hold?

Du kan altid tilmelde dig flere hold! Vi tilbyder 20% rabat ved tilmelding på flere hold. Der er fuld pris på det dyreste hold og derefter 20% rabat på alle hold, du tilmelder dig efterfølgende.

Hvad er VIP på Planum?

VIP medlemsskab giver dig ubegrænset adgang til alle hold på Planum i Århus. Dette er løsningen for de dansere, der ønsker at danse mest muligt.

Kan jeg få penge tilbage, hvis der er vikar?

Ved udskiftning af lærer, timer eller events, finder vi oftest en egnet vikar som erstatning – derfor forefindes der ingen økonomisk kompensation, hvis timen ikke aflyses. Det kan også forekomme, at der ændres i holdplan eller andet og i så fald vil du blive kontaktet god tid forinden.

Planum tilbyder ikke nogen forsikring. Det betyder, at eleverne kun er dækket af egne eller forældres forsikring(er) ved evt. uheld og skader.

Kan man fortryde tilmelding?

Du kan fortryde et køb eller en tilmelding indenfor 14 dage.

Vi giver 50 % af pengene tilbage fra tilmeldingspunktet. Efter 14 dage, gives der ingen penge retur.

Vælger man at stoppe før sæsonen slutter, hæfter man for hele perioden og derfor gives der heller ingen penge retur.

Se vores handelbetingelser for danseundervisning HER

Tilbyder Planum andre events?

Planum tilbyder ofte workshops, pop up classes og koncepter i løbet af sæsonen.

Vi har et hav af forskellige muligheder, som har til formål at inspirere og udvikle elevernes evner inden for de forskellige genrer.

Disse events offentliggøres her på siden under Events & News og på vores sociale medier. Vi sender også mails til vores medlemmer omkring events og du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev inde i Klubmodul-systemet.

Alle er velkomne til events arrangeret af Planum, uanset om man er danser på Planum eller ej.

Hvor kan man holde sig opdateret?
Planum.dk og nyhedsbrev

På www.planum.dk, kan du holde dig opdateret på seneste nyt, events osv. Ved oprettelse af profil i vores system, kan du desuden tilmelde dig nyhedsmails fra os – dette anbefaler vi, at man som medlem eller forælder gør, da man løbende får informationer om nye tiltag, workshops, nye hold og meget mere. Nyhedsbrevet er let at afmelde igen.

Sociale medier

Vi er meget aktive på sociale medier, hvor du kan følge os på Facebook og Instagram. Her kan du både holde dig opdateret om diverse arrangementer, men også få adgang til en masse fedt visuelt indhold.

Reception

Udenfor dansesalen står der altid en receptionist klar til dig hjælpe dig. Her registrerer man sig ved fremmøde, betaler for sin drop in eller får hjælp, hvis man er i tvivl om noget. Vores receptionister er der for jeres skyld, så brug dem endelig.

Er der regler på Planum?

På Planum har vi nogle få regler, som gør, at alle får mest ud af undervisningen. De lyder således:

-Kom til tiden

-Mød ind i god tid, hvis du har booket et prøvetime

-Registrer dig ved fremmøde hos receptionisten

-Brug altid indendørssko i alle Planums dansesale

Hvad med video og billeder i timerne?

Der bliver sporadisk taget billeder og optaget video i alle Planums timer.

Disse billeder og videoer bruger vi på Planums sociale medier.

Ønsker du ikke at komme med på billeder eller videoer, skal du blot informere underviseren om dette.

Hvordan udmelder man sig?

På Planum er du automatisk udmeldt, når en sæson slutter.

Dvs. at du skal gå ind og tilmelde dig det hold, som du ønsker at gå på, når vi starter en ny dansesæson.

Læs mere om vores sæson, ferie og lukkedage her!

OBS! Hvis du stopper før en sæson er slut, kan du ikke få refunderet beløbet.

Tilmelding til et dansehold på Planum kan ske her