Om/kontakt

Kvalitet, glæde, inspiration, fællesskab

Planum blev etableret i Aarhus i 2012, og tilbød dengang enkelte workshops hver fredag. I dag har vi et tætpakket program fire dage i ugen på to forskellige adresser i Aarhus C.

Planum er en af landets førende danseskoler, og tilbyder professionel danseundervisning på alle niveauer. Samtidig er Planum en progressiv virksomhed med et stærkt passioneret team, der har en positiv indstilling og en krystalklar målsætning om, hvad Planum skal være.

Passion, nyskabelse og samarbejde er en stor del af vores DNA, og det har bragt os til hvor vi er i dag. Visionen har altid været at udbrede danseglæden og gøre dansen til et fællesskab på tværs af alder, køn, baggrund og kultur.

Vi tror på berigelse i at udtrykke sig gennem dans, og vi dyrker energien og glæden som dansen bringer med sig.

Vi glæder os til at byde jer ind i vores verden!

Planum ønsker at være den fedeste danseskole, og vi sørger konstant for at udvikle, inspirere og udfordre dig OG os selv. Man er aldrig færdig med at lære.

På Planum elsker vi et sjovt og positivt undervisningsmiljø. Vi anerkender alle medlemmer for deres passion, talent og flid på forskellige niveauer, og atmosfæren hos os er altid præget af positiv energi, nærvær og god stemning. Der er højt til loftet og plads til alle. Vi vil være et levende og dynamisk samlingspunkt for alle danseglade mennesker, der søger kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab.

Vi elsker mennesker og vi elsker at mødes med mennesker gennem vores fælles passion for dans.

Receptionister

Det betyder meget for os du får den allerbedste modtagelse, når du ankommer. Derfor vil du i receptionen møde:

Thea

Thea

Receptionist

Om mandagen møder du Thea! Hun er altid klar til at tage imod dig med et smil.

Malene

Malene

Receptionist

Tirsdage står Malene klar til at byde dig varmt velkommen på Planum!

Ida

Ida

Receptionist

Torsdage vil du møde skønne Ida i receptionen.

Ledelse

Andrea Kjær

Andrea Kjær

Indehaver

Andrea er indehaver af Planum Studios og har undervist i 15 år – 8 af dem hos Planum. Hun er både danser, underviser og koreograf. Udover at undervise, koreograferer hun fast for sangerinden Clara og er ansvarlig for Hip hop på Balletskolen i Holstebro.

Josefine Falbe-Hansen

Josefine Falbe-Hansen

SoMe & daglig drift

Josefine er som Team Manager Planums blæksprutte. Hun står sammen med Andrea Kjær for den daglige drift samt for sociale medier. Skriver du en mail/besked eller ringer du, er det som udgangspunkt Josefine du vil få fat i.

Rutevejledning

planum har to adresser

Vi tilbyder masser af forskellige holdtræninger på forskellige niveauer – helt sikker også et eller flere, der passer liiiige til dig :)

Vores adresser er

  • Grønnegade 93E, 8000 Aarhus C
  • Banegårdsgade 36A, 2. sal, 8000 Aarhus C