Booking

Booking

Planum har stor og bred erfaring indenfor dans, og står bag en række shows, musikvideoer og forestillinger skabt ud fra originale og kreative idéer. Vi er førende indenfor dans, performance, underholdning og showudvikling og hos os kan du finde nogle af Danmarks bedste dansere og koreografer.

Med vores kompetente og energiske team kan vi levere lige præcis den underholdning, der er brug for til dit event, og vi er sikre på du får den bedste oplevelse med Planum!

Hos Planum kan du booke en eller flere af vores instruktører og/eller dansere.

Se hvilke dansere du kan booke, og send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Prøvetime

Du er altid velkommen til at prøve et af vores hold. Det koster kr. 225,- for en prøvetime, og du får beløbet trukket fra den samlede pris, hvis du efterfølgende tilmelder dig holdet.

Privatundervisning

Hvad ønsker du at forbedre ved din dans? Har du brug for at komme ordentligt i gang?

Hos Planum har vi god erfaring med privatundervisning. Vi skræddersyer et program ud fra dine mål, og du kan booke alt fra en enkelt time til et længere forløb hos en eller flere af vores undervisere.

Privatundervisning kan både være for dig, der gerne vil komme godt fra start med din dans, dig der gerne vil have opfrisket bestemte teknikker eller specifik stilart, eller for dig som allerede er en dygtig og erfaren danser, men som gerne vil udfordres og udvikles intensivt og effektivt.

Priser fra kr. 1.100,-, send os en e-mail:

Workshops

Vi kan komme til dig, eller du kan komme til os. Hvad enten du er en efterskole, et firma, en offentlig institution, eller noget helt fjerde, og hvad enten du har brug for undervisning til et skoleforløb, en fødselsdag, konfirmation, polterabend, bryllupsfest, eller et helt andet mindre eller større event – så står vi klar til at tilbyde det bedste af det bedste!

På nedenstående link kan du se, hvem du kan booke workshop med hos Planum.

Priser fra kr. 1.500,- Send os en e-mail:

Show

Mangler du et show til dit event?

Planum huser nogle af de mest bookede dansere i Danmark, og har stor og bred erfaring med alt fra helt store sceneshows til privatfester og mindre arrangementer, modeshows og flashmobs. Vi skræddersyer shows ud fra jeres ønske, og vi kommer rigtig gerne ud og sætter ild til dit event!

Se hvilke dansere du kan booke, og send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Elitehold på planum

På Planum tilbyder vi, udover vores almindelige ugentlige timer, også muligheden for at danse på elitehold. Disse hold undervises af et kompetent og erfarent hold af instruktører, der alle har bred erfaring indenfor konkurrencedans.

Holdene lærer gennem sæsonen en koreografi, som de deltager med ved konkurrencer i ind- og udland. Det særlige ved eliteholdene er, at vi gennem sæsonen målrettet arbejder på at udvikle den enkelte danser og holdenes samlede færdigheder. Da det at være på et elitehold på Planum kræver disciplin og god arbejdsmoral, er disse hold derfor for dig som vil tage skridtet længere med din dans.

Eliteholdene træner som udgangspunkt to timer ugentligt,  og træningen ligger samme ugedag og tidspunkt. Dertil vil der også være ekstra træninger samt en til to elitesamlinger i løbet af  sæsonen, som det forventes at eleverne deltager i.

Udover elevernes dansefærdigheder, er samarbejde og sammenhold også nøgleord for at være en del af Planums eliteskole. Konkurrencer kan ikke vindes alene, og mener at det er vigtigt, at vi fokuserer på hinandens styrker, samt at vi løfter og støtter hinanden trods forskellige styrker. På trods af målrettet træning, er der på vores elitehold derfor altid plads til sjov, hygge og socialt samvær!

For at komme et elitehold hos Planum, skal man optages ved en audition, der afholdes forud for sæsonen. Hvornår denne audition afholdes, meldes ud i god tid her på hjemmesiden samt på vores sociale medier. Det kræver tilmelding at deltage i auditionen, og du kan ansøge gennem den formular, der lægges op, når auditionen annonceres.

Samarbejder/lokaleleje

Planum Studios har for nylig overtaget to etager på Banegårdsgade 36A, beliggende centralt i hjertet af Århus.

Da vores egne aktiviteter primært finder sted om aftenen mandag til torsdag og hele dagen søndag på 2. sal, er vi åbne for faste samarbejder og leje af lokalerne i de resterende timer og på andre ugedage...