Booking

Booking

Planum har stor og bred erfaring indenfor dans, og står bag en række shows, musikvideoer og forestillinger skabt ud fra originale og kreative idéer. Vi er førende indenfor dans, performance, underholdning og showudvikling og hos os kan du finde nogle af Danmarks bedste dansere og koreografer.

Med vores kompetente og energiske team kan vi levere lige præcis den underholdning, der er brug for til dit event, og vi er sikre på du får den bedste oplevelse med Planum!

Hos Planum kan du booke en eller flere af vores instruktører og/eller dansere.

Se hvilke dansere du kan booke, og send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Prøvetime

Du er altid velkommen til at prøve et af vores hold. Det koster kr. 225,- for en prøvetime, og du får beløbet trukket fra den samlede pris, hvis du efterfølgende tilmelder dig et af vores hold.

Privatundervisning

Hvad ønsker du at forbedre ved din dans? Har du brug for at komme ordentligt i gang?

Hos Planum har vi god erfaring med privatundervisning. Vi skræddersyer et program ud fra dine mål, og du kan booke alt fra en enkelt time til et længere forløb hos en eller flere af vores undervisere.

Privatundervisning kan både være for dig, der gerne vil komme godt fra start med din dans, dig der gerne vil have opfrisket bestemte teknikker eller specifik stilart, eller for dig som allerede er en dygtig og erfaren danser, men som gerne vil udfordres og udvikles intensivt og effektivt.

Priser fra kr. 1.100,-, send os en e-mail:

Workshops

Vi kan komme til dig, eller du kan komme til os. Hvad enten du er en efterskole, et firma, en offentlig institution, eller noget helt fjerde, og hvad enten du har brug for undervisning til et skoleforløb, en fødselsdag, konfirmation, polterabend, bryllupsfest, eller et helt andet mindre eller større event – så står vi klar til at tilbyde det bedste af det bedste!

På nedenstående link kan du se, hvem du kan booke workshop med hos Planum.

Priser fra kr. 1.500,- Send os en e-mail:

Show

Mangler du et show til dit event?

Planum huser nogle af de mest bookede dansere i Danmark, og har stor og bred erfaring med alt fra helt store sceneshows til privatfester og mindre arrangementer, modeshows og flashmobs. Vi skræddersyer shows ud fra jeres ønske, og vi kommer rigtig gerne ud og sætter ild til dit event!

Se hvilke dansere du kan booke, og send os en e-mail for et uforpligtende tilbud.

Talenter

KOMMER SNART!