Booking

Læs, hvad vi tilbyder og book os!

Planum har stor erfaring med alt inden for dans og står bag en række shows og forestillinger skabt ud fra originale og kreative ideer. Vi er førende inden for dans, performance, underholdning og showudvikling og samarbejder med nogle af Danmarks bedste dansere og koregrafer.

Vi tilbyder

Planum har stor erfaring både private og store offentlige shows inden for dans og Performance. Nogle af Danmarks bedste dansere og koregrafer er at finde her på Planum og de står bag en række shows og forestillinger skabt ud fra originale og kreative ideer.

 

På Planum kan vi bl.a. tilbyde:

– Dans

– Performance

– Underholdning

– Showudvikling

– Koncepter

– Samarbejder

 

Vi lægger stor vægt på at skabe unikke, innoverende og højkvalitets underholdning, som blander forskellige traditioner og kulturer. Med vores kompetent team kan vi levere lige præcis den underholdning, der er brug for til dit event.

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Book en danser/dansere

Hos Planum kan du booke en eller flere af vores instruktører, som solodanser, duo eller mindre gruppe. Vi garanterer, at du/I får den bedste oplevelse, da alle vores instruktører er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov, energisk og berigende for jer.

Du kan møde vores professionelle team her, som alle er stærke indenfor hver deres dansefelt!

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Skoleforløb

Med udgangspunkt i undervisningsstrategier, som instruktørerne hos Planum benytter, når de underviser eller laver forestillinger, har vi udviklet et skoleforløb egnet til folke- og ungdomsskoler.

Ifølge den nye skolereform skal dans og bevægelse indgå i læreplanen, og hvor et bedre sted at starte med det end hos Danmarks bedste danseskole? Hos Planum udformer vi et forløb, hvor eleverne selv skaber deres egne koreografiske, lærer at samarbejde, indgår i fællesskaber og anderkende hinanden og hinandens ideer. I vores forløb til grundskolen og ungdomsskoler har vi fokus på at udvikle de egenskaber, som børnene kan bruge som redskaber i skolen og i fritiden.

 

Priser

Kontakt os på info@planum.dk for spørgsmål eller for at få tilsendt en folder for vores skoleforløb.

Børnefødselsdag

Der er ikke noget som dans, der giver feststemning til en fødselsdag. Så skal du give dit barn en sjov og uforglemmelig fødselsdag, kan Planum hjælpe dig med at skabe den bedste dag med dans og sociale aktiviteter.

 

Hvad indgår?

Når dit barn afholder sin fødselsdag hos os, råder I over hele danseskolen i Aarhus og børnene kan udfolde sig, som de ønsker. Ved mere end 1 times booking, kan man med fordel opdele arrangementet med fx 30 min dans, 30 min pause for mad, 30 min dans.

Til fødselsdagen, sørger man selv for mad, drikke og kage. Vi har et lille køkken i studiet, som man frit kan benytte. Hvis andet ønskes, kan vi arrangere dette efter aftale.

 

Nogle vælger at have et tema til fødselsdagen, hvor fødselsdagsbørnene klæder sig ud. Hvis du vil have et tema til din fødselsdag, kan vi hjælpe dig med at foreslå passende musik. Hvad med fødselsdagen for Fortnite, disco, breakdance eller zombie? Vi kan skræddersy en sjov tidsplan lige til dig og vi hjælper gerne med tips og ideer til at skabe en vellykket fest!

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Konfirmation

Skal du holde konfirmation og ønsker du at der skal være gang i festen? Så kan du vælge at booke Planum til at sætte det fedeste show op, som med garanti vil få gang i dansegulvet! Vi har stor erfaring med at sætte det fedeste shows op, så de passer ind i forskellige arrangementer – heriblandt konfirmationer.

Vi kan også arrangere, at konfirmanden lærer en dans og viser den foran alle gæster, hvis han/hun er åben for det.

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Polterabend

Planlægger I et polterabend, kan vi hjælpe jer med at tilføre dagen en masse grin gennem danseundervisning. Det er sjovt, nemt og alle kan være med – uanset om man aldrig har danset eller har gjort det i årevis. Vi garanterer, at I får en sjov og inspirerende oplevelse!

Vi underviser i forskellige stilarter og kan evt. kombinere undervisningen medet show i slutningen.

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Bryllupsfest

Vi elsker bryllupsfester og den energi, som en kærlighedsfest kan kaste af sig! Hos Planum har vi gennem årene arrangeret mange bryllupshows og vi ved hvor vigtig grin, dans og æstetik har på sådan en dag.

Vi arbejder tæt sammen med jer for at skabe lige, hvad I ønsker jer. Vores dansere møder op i præcis det tøj, som I kunne tænker jer og giver et skræddersyet show til jeres unikke fest. Hvad end I ønsker, skal I få – derfor kan vi kombinere shows, undervisning og koncepter præcis til dig!

 

Priser

Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Events

Vil du sætte gang i dit event med et brag, så kig lidt nærmere på Planum. Vi har stor succes med vores shows til natklubber, modeshows, fødselsdage og meget mere. Med os bliver dit eventet uforglemmeligt! Vi har nogle af de mest bookede dansere i Danmark og kan skræddersy shows, der passer perfekt til jeres events – lige fra større sceneshows til privatfester og mindre arrangementer.

Har arrangementet et specielt tema sørger vi for at matche temaet med tøj, make up, farver og lign., uden ekstra omkostninger.

 

Priser

Vi er leveringsdygtige med de bedste i branchen til den bedste pris. Skriv til os på info@planum.dk og få et uforpligtende tilbud.

Book os nu

    Vil du se nogle af vores shows? Tjek vores Youtube kanal