VIP-Pakker

Vi er begejstrede over at præsentere de nye VIP-Pakker på Planum!🏆

Du har måske hørt om det før, men hvad er de der VIP-pakker egentlig for noget?
VIP-pakkerne er den absolut bedste løsning til den ambitiøse danser! Pakkerne er den perfekte løsning til dig, der gerne vil være fleksibel, prøve forskellige stilarter eller generelt bare danse mange timer om ugen!

Med en VIP-pakke er det næsten, som at gå på den røde løber – du får adgang til alle de fede timer, der er på programmet til næste sæson! And let us tell you – der er mange!! Desuden får du mulighed for at tage dem, som det passer dig, og du kan veksle fra uge til uge. Du kan tjekke programmerne ud HER.

Derudover er VIP-pakkerne inklusiv træning i Planum Family, altså Eliteskolen, I AM x Squad og On Stage! Nu begynder det ligesom at gå op i en højere enhed, ikke..
Der er auditions til de forskellige grene af Planum Family i august måned, og du kan læse mere om det HER.

 

VIP-pakkerne er den absolut bedste løsning til den ambitiøse danser!

 

Oversigt over pakker

VIP Premium
Premium-pakken er for dig, der vil danse til du segner. Du vil have det absolut maksimale ud af din tid på Planum, og er klar til at svede!
Pakken inkluderer: Fri adgang til alle hold i alle byer, inkl. Eliteskolen og evt. On Stage eller I AM x Squad, gratis deltagelse til en valgfri workshop, gratis deltagelse til en 1-dags intensive i sæsonen, yderligere 20% rabat på medlemspris til åbne arrangementer på Planum og en Planum t-shirt!

Prisen for VIP Premium er 8500kr pr sæson.

 

VIP Gold
Gold-pakken er for dig, der bare vil danse løs i din egen by og have fri adgang til alle de lækre timer!
Pakken inkluderer: Fri adgang til alle hold i enten Århus eller Odense, inkl. Eliteskolen og evt. On Stage eller I AM x Squad!

Prisen for VIP Gold er 6985kr pr sæson.

 

VIP Light
Light-pakken er også til den ambitiøse danser, men til dig, der kun danser i én af Planum Family grupperne (f.eks. Eliteskolen), eller ikke skal tage åbne timer med Mikey Ureta (UK)!
Pakken inkluderer: Fri adgang til alle hold i enten Århus eller Odense (ekskl. åbne hold med Mikey Ureta), inkl. Eliteskolen, On Stage eller I AM x Squad!

Prisen for VIP Light er 5985kr pr sæson.

 

Det er oplagt at vælge en VIP-løsning, hvis du er optaget i Planum Family, men vi anbefaler det også til dig, der gerne vil udvikle dig hurtigt og tage en masse timer!

Tilmelding kan foretages ved at klikke her!

 

 

Good vibes,
Planum Teamet🖤

POST A COMMENT