Title Image

Blog

Udendørs undervisning

Planum tilbyder nu udendørs undervisning i Århus for alle!

SÅ er tiden endelig kommet, og vi er klar med udvalgte UDENDØRS TIMER med Planums fantastiske undervisere!
Undervisningen ligger hhv. mandage og torsdage, da vi desuden fortsætter med vores gratis Zoomtimer om onsdagen lidt endnu. I første omgang tilbyder vi timerne i Århus, men vi planlægger også at tilbyde enkelte timer i Odense.
Programmet for udendørstimerne bliver frigivet uge for uge, og vil variere hver uge. Timerne fungerer som Pop Up, og man skal tilmelde sig og betale for den enkelte time.

 

PROGRAM OG PRIS

Hver uge vil programmet blive offentliggjort på vores Facebook og Instagram, og her på Planum.dk vil du kunne læse mere om niveau og aldersgrupper for de forskellige timer. Der vil også her være direkte links til tilmelding.
Du kan f.eks. læse om næste uges program, og sikre dig en plads længere nede!
Prisen pr. class er 100kr.

Pga. corona er der selvfølgelig restriktioner for, hvor mange vi må være, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

 

AFLYSNING

I tilfælde af ekstremt dårligt vejr, kan vi blive nødsaget til at aflyse timen med kort varsel. I så fald får man selvfølgelig sine penge tilbage. I tilfælde af aflysning sendes besked ud via mail og sms.

 

PROGRAM UGE 11

Mandag d. 15. marts
16.30-17.00: Mikro Minions med Sofie
For 3-5 årige. Obs! Pga. restriktionerne skal en forældre eller voksen ledsager deltage sammen med barnet til undervisningen. Prisen på 100kr er for både barn og voksen.

17.00-18.00: Dancehall med Andrea
For alle over 13 år. Niveauet er for let øvede og øvede.

 

Torsdag d. 18. marts
16.00-17.00: Commercial Hip Hop med Signe
For 10-14 årige. Niveauet er egnet for begyndere og let øvede. Signe er ny underviser på Planum – hun er en super struktureret, dygtig og sød underviser.

17.00-18.00: Girlystyle med Johanna
For alle over 13 år – obs koreografien kan godt være meget feminin. Niveauet er tilpasset let øvede.

 

TILMELD DIG OG HAPS DIN PLADS LIGE HER!!

 

 

Good vibes,
Planum Team🖤

POST A COMMENT