Privatundervisning

Planum Private Program - PRIVATUNDERVISNING
MED TALENTFULDE KOREOGRAFER

Planum tilbyder privatundervisning af enestående kvalitet. Med et
dedikeret team af stærke, anerkendte og kreative koreografer
kan du opnå dine skræddersyede mål!
Hvorfor privatundervisning?

Hos Planum tilbyder vi privatundervisning, hvor eleverne har mulighed for at få nogle af Skandinaviens mest talentfulde koreografer til mentor. Gennem et program – tilrettelagt præcis efter dine behov – vil du blive trænet og udfordret ud fra dine egne interesser. Gennem et forløb hos Planum Private Program vil du udvikle dig som danser, din selvtillid vil blive højnet og din passion vil brænde endnu mere.

Battles, Konkurrencer, Events & Projekter
Som en del af programmet, vil du blive en del af en familie, der elsker at deltage i battles, konkurrencer, events, shows og forskellige projekter. Da underviserne selv er aktive på hip hop scenen, vil du som en del af programmet få mulighed for at rejse rundt og deltage i forskellige events sammen med hele teamet.
Tilmelding

For at tilmelde dig privatundervisning, skal du sende mail til info@planum.dk. Du skal inden da have valgt den underviser, som du gerne vil trænes af. Du kan læse mere om de mulige undervisere ved at klikke på fanen ‘Undervisere’ nedenunder.

 

Ved tilmelding via mail bedes du sende os følgende oplysninger:

– Fulde navn
– Fødselsdag
– Telefonnummer
– Hvilken underviser du er interesseret i at få privateundervisning af

Når vi har modtaget disse oplysninger, udarbejder vi et program, en pris og udkast til træningsforløbet. Hvis du accepterer vores udkast, skal 50 % af beløbet betales straks efter tilmelding for at sikre en plads.

Undervisere
  1. Toby Deedaran: Hip Hop
  2. Andrea Kjær: Hip Hop, Dancehall, Girly Styles
  3. Cille Reinholt: Heels, Hip Hop, Girly Styles
  4. Nicolai Fjeldsted: Contemporary, Moderne, Ballet
  5. Niels Berglund: Breakdance
  6. Anna Koch: Hip Hop, House

intensive & lærerige privattimer.
med de bedste undervisere

Privatundervisning på Planum er har fire fokusser, som alle inkorporeres i den enkelte elevs undervisning. De to første er ‘Foundations & Teknik’ samt ‘Coaching & Mentoring’, hvor underviseren sørger for, at eleven udvikler den rigtige teknik, stabilitet, fleksibilitet og styrke gennem træning. Det tredje fokus er ‘Musikforståelse’, hvor underviseren viser eleven musikkens muligheder. Sidste fokus, ‘Freestyle Teknik & Battle Mentality’, udfordrer eleven gennem freestyle og giver danseren mulighed for at undersøge sin personlige stil.

Foundations & Teknik 0

Coaching & Mentoring 0

Musikforståelse 0

Freestyle Teknik & Battle Mentality 0