Performance & Industry

produktioner, shows, konceptvideoer, fotoshoots &
fælles passion.

Stærke dansegrupper, som brænder for danseindustrien, shows og
den kreative proces, der ligger bag. Stedet hvor
hårdt arbejde, danseglæde og ansvar smelter sammen og giver professionelle resultater.
Om Performance & Industry-afdelingen

Performance & Industry-afdelingen på Planum består af dansere med erfaring, der ønsker at lære om dansebranchen, optræde og være en del af ambitiøse, energiske og udviklingsorienterede teams. Denne afdeling består af gruppen “I AM SQUAD” & “LOCI – London Choreographers Intensive Programme” – du kan læse mere grupperne i nedenstående kategori. Performance & Industry er en del af Planum Family og kræver optagelse gennem audition.

Performance & Industry er også tilknyttet The Urban Company, som er et bureau, der udspringer fra Planum. Bureauet samarbejder med forskellige virksomheder og eventbureauer, for at kunne tilbyde danserne lønnede jobs. Som danser hos en af grupperne i Performance & Industry kan du forvente at være med til produktioner, shows, konceptvideoer, foto-sessions og samarbejder på tværs af forskellige erhverv.

I AM SQUAD
Hvad er I AM SQUAD?

‘I AM’-gruppen sætter fokus på kvindelighed og det feminine i dans. Gruppen danser både med og uden hæle, men gennemgående for deres projekter er, at power, seksualitet og teknik vægtes højt. Hos I AM SQUAD arbejder danserne mod at skabe shows, som bl.a. kan bruges i klubmiljøet. Der vil være faste træningsdage og ekstratræning ift. shows kan forekomme.

 

I AM SQUAD gør brug af forskellige eksterne undervisere – bl.a. fra London.

 

Vil du være en del af I AM SQUAD?

I AM SQUAD er en moden dansegruppe med fokus på sensuelle dansevibes og netop derfor er gruppen kun for piger fra 16 år og op efter. Gruppen udvælger deres dansere gennem en særlig audition kaldet ‘Female Vibes Intensive’. Denne audition finder sted to gange årligt og annonceres på vores Events & News side – så hold øje! Bliver du optaget hos i I AM-gruppen, forventes det, at du som minimum deltager på to andre hold på Planum, som er relevante for stilarterne hos I AM.

LOCI (London Choreographers Intensive Programme)
Hvad er LOCI?

LOCI (London Choreographers Intensive Programme) er et intensivt danseforløb for talentfulde unge dansere, der ønsker at tage et skridt mod livet som professionel danser med en af Londons bedste koreografer inden for Commercial og Hip Hop, Mikey Ureta. Programmet er egnet for dygtige dansere og tilbyder udover faste undervisningstimer om torsdagen i Aarhus, træning med nogle af Londons prominente koreografer i både Aarhus og London.

Mikey Ureta vil arbejde fokuseret med danserne og deres personlige udtryk, og give dem et indblik i den kommercielle danseindustri, samt en masse værktøjer til at klare deri. Undervisning vil tage udgangspunkt i forskellige temaer/udfordringer, som giver mening ift. industrien og hvad der kræves for at klare sig som succesfuld kommerciel danser i dag. Det tydeliggøres for den enkelte elev, at der forventes en målrettet disciplineret og seriøs arbejdsmentalitet. LOCI tager dig på næste niveau og gør dig så alsidig som mulig inden for den kommercielle scene i underholdnings branchen.

LOCI gør brug af forskellige eksterne undervisere fra London. 

Hvad er målet med LOCI?

Hensigten med LOCI er at bringe Londons stærke dansescene og atmosfære til Aarhus og arbejde med dansen som et kommercielt sprog, der kan hjælpe og give danserne de helt rigtige redskaber til at følge den professionelle vej som danser. I London vil der være et intenst træningsforløb, hvor danserne vil blive maks udfordret under vejledning af Mikey Ureta og flere stærke koreografer fra London. Bliver du optaget hos i LOCI-gruppen, forventes det, at du som minimum deltager på andre hold på Planum, som er relevante for stilarterne hos LOCI.

på Performance & Industry gruppen arbejder vi for at realisere dit fulde potentiale

Hos Performance&Industry-afdelingen har vi centreret undervisningen omkring fire fokusser: koreografi & teknik, koncepter, branchekendskab og personlig udvikling. Med dette menes der, at underviserne hos Performance&Industry-afdelingen arbejder med koreografier, som udvikler og udfordrer elevernes teknik, at underviserne fokuserer størstedelen af koreografierne mod koncept-videoer og photoshoots og at underviserne introducerer eleverne til realiteterne indenfor dansebranchen. Alt dette gøres fordi personlig udvikling er nøgleordet hos Performance&Industry-afdelingen, og derfor er undervisernes fineste opgave at hjælpe den enkelte elev med at realisere dennes fulde potentiale.

Koreografi & Teknik 0

Koncepter 0

Branchekendskab 0

Personlig Udvikling 0