On Stage

Relaterbar kunst gennem undersøgende og
contemporary dans

Nyt selvproducerende dansekompagni med fokus på contemporary som
stilart. Under ledelse af Nicolai Fjeldsted samarbejder gruppen
med teatre og andre anerkendte koreografer.
Om On Stage
Hvad er On Stage?

On Stage er et nyt koncept under Planum Family, som fokuserer på moderne tendenserne indenfor contemporary. Stilarten ‘contemporary’ er en eksperimenterende genre, hvor hele kroppen bruges gennem flydende bevægelserne. Hos On Stage bruger vi contemporary til at undersøge dansens grænser og udfordre dem gennem innovative bevægelser.

On Stage har en vision og mission om at skabe og formidle kunst der kan relateres til, og derfor arbejder vi på tværs – i stedet for på langs – af genrer, medier og stil.

Gennem On Stage, ønsker vi at give eleverne en solid og alsidig teknisk træning og udvikle deres kunstneriske kompetencer. Eleverne modtager grundlæggende redskaber til at stå og performe på en scene, hvorigennem de vil blive inspireret og udfordret til at udfolde sig kunstneriske og nyskabende.

 

Vil du være en del af On Stage?

Hvis du ønsker at eksperimentere med dansen og berøre kunst, vil du helt sikkert passe ind på On Stage. Det eneste du skal gøre er at sende os en ansøgning og komme til audition. Her udvælges en gruppe, som i løbet af sæsonen vil komme til at arbejde med forestillinger, som skal vises på bl.a. teater. Du kan læse mere om næste audition til sæsonen 2019/20 ved at klikke her

On Stage har både en afdeling i Århus og Odense.

Kunstnerisk leder

On Stage bliver ledet af Nicolai Fjeldsted. Nicolai har en klassisk dansebaggrund i ballet, moderne og jazz. Han har igennem sin karriere som koregraf og produktionsleder arbejdet med bl.a. Odense Symfoniorkester, Odense Kommune, Trekantområdets festival, Roskilde Kommune, Vejle Kommune m.fl.

Nicolai er stud.comm. ved Roskilde Universitet i Performance design og Historie, hvor han arbejder med kunsten og dansens dimensioner i den akademiske henseende.

 

Nicolai sørger for at bryde grænserne for gruppens innovative shows ved at udfordre danserne til selv at finde frem til den kunst, som fremvises i de forskellige shows.