Om Planum Family

Én stor dansefamilie med tre
forskellige fokusser - hvilket passer bedst til dig?

Planum Family er et sted, hvor fællesskab og
danseglæde mødes så udvikling opstår. Gennem sammenhold, kvalitetsdans
på højeste niveau og berøring med diverse stilarter motiveres eleverne til at arbejde ambitiøst med deres dans og udvikling.

Planum Family består af flere udvalgte konkurrencehold, som deltager til nationale og internationale konkurrencer. Det er et fællesskab bestående af dansere, der alle ønsker at tage deres talent til det højeste niveau. Netop dette er vi eksperter i at udvikle hos Planum Family og du er derfor i trygge, og ikke mindst professionelle, hænder hos os. På Planum Family fokuserer vi på den enkelte danser ved at udvikle, modne og styrke dem gennem forskellige stilarter og tiltag – på den måde kan alle vores talenter realisere deres fulde potentiale. Derfor kræver det engagement, modenhed og fokus for at være en del af Planum Family, men alt dette drives af netop dit brændende ønske om at udvikle dig og opnå så højt niveau som muligt.

 

Holdene

I sæsonen 21/22 har vi følgende hold på Planum – der er ledige pladser på alle hold, og åben audition d. 15. august. Audition kan du læse om, ved at klikke her!

Serenity

Voksen smallcrew med Andrea Kjær som koreograf. Holdet har sat standarden til de danske konkurrencer i flere år, og er kendt for altid at komme med noget nyt og banebrydende. Der er få ledige pladser på holdet, og du skal være fyldt 18 for at være med⚡️
Holdet har ikke faste ugentlige træninger, men i stedet intensive weekender, hvor vi træner mange timer i streg. Det sætter store krav til det individuelle arbejde, men giver også meget frihed i dagligdagen.

 

Superior

Superior er et junior smallcrew, som har eksisteret i et år. De har haft Jonas Sterheim fra Zignation som koreograf og Andrea Kjær som træner. Holdet danser ægte hip hop, og er for dig, der gerne vil rykke dig og blive bedre til hip hop. Holdet træner som udgangspunkt hver uge.

 

(NYT****)
FAM 

Et nyt megacrew på Planum med en masse dansere, du sikkert allerede kender! FAM står selvfølgelig for family, og det beskriver virkelig grundlaget holdet er opstået på!🖤 FAM er for de dygtigste junior- og voksendansere, som er klar til selv at tage ansvar for deres træning, at arbejde hårdt, og at have det mega fedt!!
I spidsen for choreo står selvfølgelig master mind Andrea Kjær⚡️⚡️

Holdet træner hver 2. tirsdag i 2,5 time, og der er derfor ikke ugentlig træning som det ellers er normalt for elitehold. Vi stiller op til konkurrencer som megacrew i voksenkategorien.

Neurosis Cartel (Odense)

Neurosis er et junior crew, som træner i Odense under Lukas Halberg. Holdet har eksisteret i et år, og udmærket sig ved at komme med en anderledes vibe, end vi er vant til fra konkurrencer. De har et stærkt sammenhold, og optages du på Neurosis, bliver du en del af et engageret, hårdtarbejdende hold.

Vision & Værdier

Hos Planum Family er vi passioneret og målrettet omkring vores vision om at udvikle komplette dansere og skabe inkluderende hold, som støtter hinanden – både individuelt, socialt og talentmæssigt. Vi værner derfor om åbensindede og inkluderende værdier, og kræver bl.a. af vores elever, at de:

– Er stærke og ambitiøse

– Tager ansvar, arbejder målrettet og har en høj grad af disciplin

– Handler ud fra Planums åbensindede værdier

– Samarbejder, er loyale og motiverer hinanden

Hvordan realiserer vi vores vision?

På Planum Family er vi en dansefamilie, som er der for hinanden og vi udviser derfor respekt i både tone og adfærd. For at alle kan få mest ud af undervisningen, engagerer vi alle vores elever til at deltage aktivt, lytte og respektere trænerens beslutninger – herunder er der selvfølgelig mødepligt til events og konkurrencer tilknyttet dit hold deltager i, og det forventes, at du kommer til tiden. Vi elsker mennesker og kemien, som opstår gennem social interaktion, derfor skal mobiltelefonen være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre andet er aftalt med træneren. Grundet vores stærke fællesskab er alle former for mobning og chikane  fuldstændig uacceptabelt og vil ikke blive tolereret – men hvem har også lyst til det, når vi alle mødes på lige fod gennem vores fælles danseglæde?

Forældreansvar

Er du så heldig, at dit barn under 18 år er passioneret danser? Så ved du også hvor vigtigt det er, at du som forældre følger med i udviklingen og støtter op omkring dit barns færden. På Planum Family spiller forældrene en central rolle, da I bidrager til et solidt fundament for skolens elever gennem jeres ansvar, hjælpsomhed og fællesskab. Jeres opbakning og støtte skaber grundlaget og mulighederne for store oplevelser hos børnene – så tak på forhånd.

Vil du være en del af vores familie?

For at blive en del af Planum Family skal du søge om optagelse. Du kan søge om optagelse ved den årlige audition, som oftest ligger i sommerperioden – i år d. 15. august. Så har du danseerfaring, talent og ikke mindst motivation, kan du søge om optagelse HER!