Om Planum Family

Én stor dansefamilie med tre
forskellige fokusser - hvilket passer bedst til dig?

Planum Family er et sted, hvor fællesskab og
danseglæde mødes så udvikling opstår. Gennem sammenhold, kvalitetsdans
på højeste niveau og berøring med diverse stilarter motiveres eleverne til at arbejde ambitiøst med deres dans og udvikling.

Planum Family er et stort fællesskab bestående af dansere, der alle ønsker at tage deres talent til det højeste niveau. Netop dette er vi eksperter i at udvikle hos Planum Family og du er derfor i trygge, og ikke mindst professionelle, hænder hos os. På Planum Family fokuserer vi på den enkelte danser ved at udvikle, modne og styrke vores medlemmer gennem forskellige stilarter og tiltag – på den måde kan alle vores talenter realisere deres fulde potentiale. Derfor kræver det engagement, modenhed og fokus for at være en del af Planum Family, men alt dette drives af netop dit brændende ønske om at udvikle dig og opnå så højt niveau som muligt.

De tre afdelinger

1. Eliteskolen

Eliteskolen har fokus konkurrence. Afdelingen består af flere udvalgte konkurrencehold i alle aldre, som deltager til nationale og internationale konkurrencer. Du kan læse mere om eliteskolen under Planum Family og fanen “Eliteskolen”.

2. Performance

Performance har fokus på produktioner og shows. Afdelingen én udvalgt gruppe dansere også kaldet: “I AM SQUAD”. Gruppen arbejder med shows og forskellige koncepter. Du kan læse mere om Performance-afdelingen under Planum Family og fanen “Performance”.

3. On Stage

On Stage har fokus på nutidig dansekunst. Afdelingen består af en udvalgt gruppe, som arbejder med produktionen af forestillinger, der bl.a. vises på teater. Du kan læse mere om On Stage under Planum Family og fanen “On Stage”.

Vision & Værdier

Hos Planum Family er vi passioneret og målrettet omkring vores vision om at udvikle komplette dansere og skabe inkluderende hold, som støtter hinanden – både individuelt, socialt og talentmæssigt. Vi værner derfor om åbensindede og inkluderende værdier, og kræver bl.a. af vores elever, at de:

– Er stærke og ambitiøse

– Tager ansvar, arbejder målrettet og har en høj grad af disciplin

– Handler ud fra Planums åbensindede værdier

– Samarbejder, er loyale og motiverer hinanden

Hvordan realiserer vi vores vision?

På Planum Family er vi en dansefamilie, som er der for hinanden og vi udviser derfor respekt i både tone og adfærd. For at alle kan få mest ud af undervisningen på henholdsvis Eliteskolen, Performance og On Stage, engagerer vi alle vores elever til at deltage aktivt, lytte og respektere trænerens beslutninger – herunder er der selvfølgelig mødepligt til alle events og konkurrence tilknyttet din afdeling og det forventes, at du kommer til tiden. Vi elsker mennesker og kemien, som opstår gennem social interaktion, derfor skal mobiltelefonen være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre andet er aftalt med træneren. Grundet vores stærke fællesskab er alle former for mobning og chikane  fuldstændig uacceptabelt og vil ikke blive tolereret – men hvem har også lyst til det, når vi alle mødes på lige fod gennem vores fælles danseglæde?

Forældreansvar

Er du så heldig, at dit barn under 18 år er passioneret danser? Så ved du også hvor vigtigt det er, at du som forældre følger med i udviklingen og støtter op omkring dit barns færden. På Planum Family spiller forældrene en central rolle, da I bidrager til et solidt fundament for skolens elever gennem jeres ansvar, hjælpsomhed og fællesskab. Jeres opbakning og støtte skaber grundlaget og mulighederne for store oplevelser hos børnene – så tak på forhånd.

Vil du være en del af vores familie?

For at blive en del af Planum Family skal du søge om optagelse. Du kan søge om optagelse ved den årlige audition, som oftest ligger i sommerperioden. Så har du danseerfaring, talent og ikke mindst motivation, kan du søge om optagelse HER!