Om Planum Family

Én stor dansefamilie med forskellige
fokusser - hvilket passer bedst til dig?

Planum Family er et sted, hvor fællesskab og
danseglæde mødes så udvikling opstår. Gennem sammenhold, kvalitetsdans
på højeste niveau og berøring med diverse stilarter motiveres eleverne til at arbejde ambitiøst med deres dans og udvikling.

Planum Family består af to forskellige underafdelinger:

⚡️ Vores konkurrencehold som du kan læse om her
💋 I AM x SERENITY som har et industry og performance fokus for dansere +18 år – læs mere her

_______________________

Vision & Værdier

Hos Planum Family er vi passioneret og målrettet omkring vores vision om at udvikle komplette dansere og skabe inkluderende hold, som støtter hinanden – både individuelt, socialt og talentmæssigt. Vi værner derfor om åbensindede og inkluderende værdier, og kræver bl.a. af vores elever, at de:

– Er stærke og ambitiøse

– Tager ansvar, arbejder målrettet og har en høj grad af disciplin

– Handler ud fra Planums åbensindede værdier

– Samarbejder, er loyale og motiverer hinanden

Hvordan realiserer vi vores vision?

På Planum Family er vi en dansefamilie, som er der for hinanden og vi udviser derfor respekt i både tone og adfærd. For at alle kan få mest ud af undervisningen, engagerer vi alle vores elever til at deltage aktivt, lytte og respektere trænerens beslutninger – herunder er der selvfølgelig mødepligt til events og konkurrencer tilknyttet dit hold deltager i, og det forventes, at du kommer til tiden. Vi elsker mennesker og kemien, som opstår gennem social interaktion, derfor skal mobiltelefonen være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre andet er aftalt med træneren. Grundet vores stærke fællesskab er alle former for mobning og chikane  fuldstændig uacceptabelt og vil ikke blive tolereret – men hvem har også lyst til det, når vi alle mødes på lige fod gennem vores fælles danseglæde?

Forældreansvar

Er du så heldig, at dit barn under 18 år er passioneret danser? Så ved du også hvor vigtigt det er, at du som forældre følger med i udviklingen og støtter op omkring dit barns færden. På Planum Family spiller forældrene en central rolle, da I bidrager til et solidt fundament for skolens elever gennem jeres ansvar, hjælpsomhed og fællesskab. Jeres opbakning og støtte skaber grundlaget og mulighederne for store oplevelser hos børnene – så tak på forhånd.

_______________________

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

⚡️ @planumfamily

💋 @iamxserenity