Dans i Odense

Bliv en del af vores danseskole i Odense

Vi tilbyder forskellige spændende dansehold for teens, unge og voksne på flere niveauer i Odense. Se alle holdene på programmet her og tilmeld dig her.

Derudover har vi også et junior konkurrencehold i Odense, som vi holder audition til hvert år. Holdets træner/koreograf er Lukas Halberg – du kan læse mere om vores konkurrencehold her.

Find os hos Odense Sportscentrum, Thorslundsvej 2B, Odense C 

Dans for teens, unge og voksne

På Planum i Odense tilbyder vi dansehold for teens, unge og voksne, hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig som danser.

 

Begynder/let øvede hold:

Begynder- og let øvede hold er for de elever, som enten skal starte op med dans for første gang eller som har mindre erfaring fra tidligere. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de elever, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt enkelte udfordrende elementer.

________________________________________________________

 

Øvede hold:

Øvede hold er for de elever, som vil stilles krav til.  Dette er oftest elever, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

Vil du starte til dans i Odense? Find et hold!