Dans i Odense

Bliv en del af vores danseskole i Odense

❗️Der kommer nyt info om Odense-afdelingen snarest, da der kommer til at ske nogle ændringer ift. sæsonen august-december 2021.

Vi tilbyder spændende dansehold for børn, tweens, teens, unge og voksne på alle niveauer i forskellige stilarter på vores danseskole i Odense. Tjek vores holdpan og find et hold, der passer til dig.

Find os på Wichmandsgade 11 st., 5000 Odense.

Dans for teens & unge 12-18 år

På Planum i Odense tilbyder vi dansehold for teens, unge og voksne, hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter.

På Planums danseskole i Odense kan teens og unge gå på:

 

Begynder/let øvede hold:

Begynder- og let øvede hold er for de elever, som enten skal starte op med dans for første gang eller som har mindre erfaring fra tidligere. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de elever, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt enkelte udfordrende elementer.

________________________________________________________

 

Øvede hold:

Øvede hold er for de elever, som vil stilles krav til.  Dette er oftest elever, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

 

Se vores teens & unge hold på programmet her under ”Odense”!

Feel like dancing? You came to the right place!