Blog

Nye hold og instruktører på Planum🖤

For få uger siden skød vi Planums Efterårssæson 2022 i gang med den gratis prøveuge🥳
Her havde vi en masse skønne dansere på besøg – og det forstår vi faktisk godt, for denne sæson har vi så mange fede hold til jer!🕺🏼
Vi har fået nye spændende stilarter på programmet, og derudover har vi også budt nye instruktører velkommen på vores team!🫶🏼
Nedenfor kan du læse mere om vores nye genrer samt vores tilkomne (og tilbagevendende) instruktører:
 • Rikke Kang & Cille Reinholdt – Heels👯‍♀️

  Vi er så glade for at heels endelig er tilbage på Planum! Vi har et ønske om at have et hold, hvor femininitet, power og selvudvikling er i fokus. Her er plads til forskellige træningsformål, men i et trygt forum, hvor vi støtter og hepper på hinanden. Det mener vi nemlig er den bedste måde, hvorpå din selvtillid kan blomstre. Timen kommer til at starte med opvarmning, som bl.a. vil indholde walks, floowork og turns. Derudover vil vi lave en koreografi, danses igennem nogle gange til sidst.

  Rikke har danset siden hun var helt lille i forskellige stilarter, indtil hun i 2018 startede på Planum. Cille har danset lige så længe hun husker. Hun startede med at undervise som 15-årig, og kan i år fejre 10 års jubilæum. Begge har hen over sommeren ved med Clara på tour som en del af I AM x Serenity.

 • Anna Koch – House & Waacking Choreo🦹🏼‍♀️

  Dygtige Anna er vendt tilbage til Planum med to af de fedeste hold efter at have samlet masser af inspiration i blandt andet København og Paris. Hun har danset, siden hun var barn, og starter nu sit 4. år hos os.

  Waacking er en stilart, der blev skabt på LGBTQ+ klubberne i LA i 70’erne – den er inspireret af gamle stumfilm og er derfor meget dramatisk med fuld knald på attitude og skarphed. På dette hold er der plads til at føle sig feminin og powerful, samtidig med bare at have det sjovt.

  House er en nyere stilart, der er inspireret af en masse andre genrer – det giver en masse frihed til selv at udforske og lege med dansen på en helt anden måde. House er energisk (fantastisk konditionstræning!), og så er det en helt vidunderlig følelse at forsvinde ind i housemusikken.

 • Laura Skov – Pop Girly🧚🏻

  Søde Laura er lige blevet en del af Planum Teamet, og har overtaget Simone Fischers Pop Girly 10-14 år. Holdet er for alle der har lyst til at danse til noget god musik. Der er plads til nybegyndere, men der er også udfordring til dem, som har danset længe. Pop Girly skal være sjovt, så der er både tid til at nørde dans og fjolle lidt.

Skulle du have spørgsmål til holdenes indhold, niveau eller andet, så send endelig en mail til os på info@planum.dk, eller fang os på Instagram og Facebook🖤

Vi glæder os til at danse med jer! 

POST A COMMENT