Medlem på Planum

Planum kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender info ud omkring undervisning, forestillinger, workshops, events mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mail adresse. LÆS VENLIGST VEJLEDNING TIL TILMELDING, NÅR DU ER INDE I VORES SYSTEM. 

Betaling

Man tilmelder sig for en sæson. Der betales ved indmeldelsen via Dankort. Med din ordre til danseundervisning oprettes et medlemskab til Planums dansehold. 100 % af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen og du kan derefter møde op til dans.

Undervisning

Planums undervisere er professionelle og har kommercielle jobs. Ved aflysning, finder vi en egnet vikar som erstatning.

Planum tilbyder ikke nogen forsikring. Det betyder, at deltagerne kun er dækket af egne eller forældrenes forsikring ved evt. uheld og skader.

Der vil sporadisk blive taget og optaget billeder og video. Ved at tegne et medlemskab på Planum, giver du tilladelse til at billeder og videoer taget og optaget under undervisningen eller event kan anvendes i forbindelse med promovering eller pressemateriale. Ønsker du ikke at komme med på billeder eller videoer, skal du blot informere underviseren om dette!

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter tilmelding og betaling. Vi giver 50 % af pengene tilbage fra tilmeldingspunktet. Efter 14 dage, gives der ingen penge retur! Vælger man at stoppe før sæsonen slutter, hæfter man for hele perioden og der gives ingen penge retur!

Indhold på hjemmesiden må ikke anvendes, gengives, ændres eller kopieres, medmindre der foreligger et samtykke fra Planum. Overtrædelse af dette, vil medføre juridisk retsforfølgelse.

HUSK følgende:
  • at komme til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med timen og rykke hurtigt fremad. Henvend dig gerne, hvis du er ny.
  • at registrere dig ved fremmøde og tage hensyn til andre
  • MØD IND I GOD TID, hvis du skal betale for DROP IN CLASS
  • at have indendørs sko med HVER GANG!

Husk, at danseglæden bliver nemlig endnu større, hvis man kommer til tiden, respekterer alle og sin underviser. Der er ingen adgang til salen, hvis man ikke er tilmeldt eller har betalt for sin drop in class.

Feel like dancing? You came to the right place!