Forholdsregler for Coronavirus

Regeringen har igen indført skrappe restriktioner i kampen mod corona, og dansen har stået for skud endnu en gang. Det er ærgerligt, men forståeligt, og vi håber blot, at vi snart må danse sammen igen uden bekymring🥰
Restriktionerne betyder imidlertid, at vi på Planum har været nødsagede til at stoppe undervisningen inden sæsonen var helt færdig.

Vi sender dig denne mail, fordi du går glip af 1 eller 2 ugers danseundervisning på Planum, og derfor skal tage stilling til om du ønsker kompensation. Hvis du ønsker dette, beder vi dig om at vælge en af de 2 nedenstående muligheder senest den 1. januar 2020. Vær opmærksom på, at hvis du først henvender dig efter 1. januar, vil du ikke kunne modtage kompensation.

 

Få en fed Planum t-shirt med vores nye, sprøde logo, og vær med til at støtte op om vores dansefamilie (normalpris 200kr).
Klik HER
Modtag kompensation svarende til den undervisning, du har mistet pga. nedlukning d. 9/12. OBS! Du vil blive bedt om at udfylde dine kontooplysninger, hvilket er nødvendigt, for at du kan modtage kompensation.
Klik HER