I AM x SERENITY

produktioner, shows, konceptvideoer, fotoshoots &
fælles passion.

Crew som brænder for danseindustrien, shows og den
kreative proces, der ligger bag. Stedet hvor hårdt
arbejde, danseglæde og ansvar smelter sammen og giver professionelle resultater.
Om I AM x SERENITY

I AM x SERENITY er et lukket crew som arbejder med dans på professionelt niveau under ledelse af Andrea Kjær, Cille Reinholt og Josefine Krogsager.

Vi har slået os sammen for at skabe the best of both worlds og træner både i heels og sneaks. Gennemgående for vores projekter er, at power, seksualitet og teknik altid skinner igennem.

 

💋 Tjek os ud på Instagram – @iamxserenity

Optagelse

Vi åbner typisk for optag af nye crew-medlemmer én gang om året. Lige nu er der løbende optagelse frem til slutningen af august 2021. For at blive taget i betragtning som nyt crew-medlem, skal du følge trinene herunder.

 

  1. Lære den choreo du finder på følgende link https://youtu.be/1o6kOtOV0xY
  2. Filme dig selv danse koreografien i både heels og sneakers. Kameraet skal holdes stille og man skal kunne se hele din krop.
  3. Filme en video hvor du selv fortæller om hvorfor du gerne vil være en del af I AM x SERENITY, dine forventninger til det og hvad du selv bidrager med. Videoen skal være 1-2 minutter lang.
  4. Det hele skal sendes på et wetrasfer-link til josefine@planum.dk med emnet “I AM x SERENITY optagelse + dit navn”

 

Vi glæder os til at se dig fyre den af!!

Hvis du ikke optages på crew’et, får du tilbudt at modtage feedback fra os (vi er søde).

 

SEE YA ⚡️
Xx Jose, Cille og Andrea

på Performance & Industry gruppen arbejder vi for at realisere dit fulde potentiale

Hos Performance&Industry-afdelingen har vi centreret undervisningen omkring fire fokusser: koreografi & teknik, koncepter, branchekendskab og personlig udvikling. Med dette menes der, at underviserne hos Performance&Industry-afdelingen arbejder med koreografier, som udvikler og udfordrer elevernes teknik, at underviserne fokuserer størstedelen af koreografierne mod koncept-videoer og photoshoots og at underviserne introducerer eleverne til realiteterne indenfor dansebranchen. Alt dette gøres fordi personlig udvikling er nøgleordet hos Performance&Industry-afdelingen, og derfor er undervisernes fineste opgave at hjælpe den enkelte elev med at realisere dennes fulde potentiale.

Koreografi & Teknik 0

Koncepter 0

Branchekendskab 0

Personlig Udvikling 0