G.R.I.P.

Get Ready Industry
Intensive with Planum

4 måneders intensivt program for unge mellem 13
og 19 år - perfekt til dig, der
ønsker eller overvejer at blive professionel danser eller at tage en danseuddannelse.
OM G.R.I.P.
Hvad er G.R.I.P.?

G.R.I.P. er et intensivt danseforløb for talentfulde unge dansere i alderen 13-19 år, der ønsker at tage et skridt mod livet som professionel danser med en af de bedste koreografer inden for Commercial og Hip Hop – Andrea Kjær og danser og projektleder Josefine Krogsager.

Vi arbejder fokuseret med danserne og deres personlige udtryk, og give dem et indblik i den kommercielle danseindustri, samt en masse værktøjer til at klare deri. Undervisning vil tage udgangspunkt i forskellige temaer/udfordringer, som giver mening ift. industrien og hvad der kræves for at klare sig som succesfuld kommerciel danser i dag. Det tydeliggøres for den enkelte elev, at der forventes en målrettet disciplineret og seriøs arbejdsmentalitet. G.R.I.P. tager dig på næste niveau og gør dig så alsidig som mulig inden for den kommercielle scene i underholdnings branchen.

G.R.I.P. gør brug af forskellige eksterne undervisere som er virkelig AWESOME(!)

Hvad er målet med G.R.I.P.?

Hensigten med G.R.I.P. er at hjælpe og give danserne de helt rigtige redskaber til at følge den professionelle vej som danser.

PRAKTISKE INFORMATIONER

GRIP forløbet i perioden 1. september til 12. december 2021. Den faste træning foregår hver anden tirsdag i 2,5 time ad gangen. Herudover er der 2-3 mini-intensives med vanvittige eksterne undervisere lørdage eller søndage i perioden. Vi efterstræber at give jer datoerne i god tid.

Der kommer til at være homework, som der følges op på både i og udenfor træningstiden.

Program for træningen udleveres inden forløbet starter.

OPTAGELSE

For at blive optaget på GRIP skal du sende os noget materiale, så vi kan vurdere, om vi mener du kan få det ud af forløbet, som du forventer!

Det er nemt – du skal blot følge disse trin:

  1. Lær denne lille choreo https://youtu.be/Ke7FwL_XKp8 og film dig selv hvor du danser den.
    Du kan se den til musik her https://youtu.be/qUSoRInwJac
  2. Film en video af dig selv, hvor du fortæller om dig selv, din danseerfaring og hvorfor du gerne vil være en del af GRIP. Videoen må laks være 2 min.
  3. Upload begge videoer på wetransfer.com og send linket til josefine@planum.dk med emnet “GRIP + dit navn)

 

THAT’S IT!! Nemt ik!? Kvaliteten af din video har ingen betydning – det er fint bare at optage det på din iPhone.

Nogle af de projekter vi tidligere har stået for