Title Image

Workshop Lulu Safia
x Alvilda Striim

Kom til novembers vildeste dobbeltworkshop i Århus C!
Loading Events
  • This event has passed.
09 Nov
DKK300

Workshop Lulu Safia x Alvilda Striim

November 9, 2019 @ 11:00 - 14:30
En ægte dobbelttreat er på programmet d. 9. november, når de sindssygt dygtige Alvilda Striim og Lulu Safia gæster Planum i Århus!

Det bliver to inspirerende workshops af hver 90 min, så der virkelig er mulighed for at få danset igennem. Vi garanterer en lærerig og svedig dag, som du ikke vil gå glip af!

DU KAN TILMELDE DIG LIGE HER!!

Lidt om Alvilda
Alvilda har tidligere været en højt værdsat underviser på Planum i Århus, hvor hun også har haft elitehold. Hendes timer er udfordrende og originale, og så er hun er dygtig og nærværende underviser.
Hun har været i København et års tid nu, hvor hun har taget en danseuddannelse, og hun studerer nu på Den Danske Scenekunstskole.
Eksperimenterer med moderne dans og urban stilarter, og du kan godt glæde dig til hun igen kommer et smut hjem til Århus!

 

Lidt om Lulu
Lulu er en af KBH’s hotteste dansere, og hun masser af scene- og undervisningserfaring. Hun er selvlært, men begyndte for alvor at bevæge sig ind i dansemiljøet i 2015. Lulu underviser primært i hip hop, og hun sætter fokus på at forlænge bevægelserne i hendes rutiner – også selvom det går hurtigt nogle gange.
Lulu har særligt fokus på at hendes timer skal være sjove, og at man skal have plads til at være sig selv mens man udvikler sig. Lulu er fast underviser på Planum i Odense, og vi glæder os sindssygt til at hun bringer sin flavour til Århus næste lørdag!
Credits (udvalgte): Grace Carter(UK), DMA, Infernal, Thøger Dixgaard, Danmark Har Talent finale åbning, Sivas, Topgunn, Elias Boussnina, Rezet Store, Totem Entertaintment
Kesi, Skinz

Praktiske informationer

Eventet afholdes på Banegårdsgade 36A i Århus C – lige ved siden af Banegården.

Tid: Lørdag d. 9. november kl. 11.00-14.30
Husk vandflaske!
Niveauet er egnet for let øvede, øvede og/eller elitedansere.
Tilmelding foregår ved at KLIKKE HER!

Pris
300kr for medlemmer
400kr for andre
..og det er altså for BEGGE workshops!

 

Kontakt os endelig på info@planum.dk hvis du har spørgsmål – vi er her for at hjælpe!

 

 

Vi glæder os til at se jer!

Good vibes,
Planum Team🖤

EVENT DETAILS

Date: November 9, 2019 @ 11:00 - 14:30
Time: 11:00 - 14:30