*AFLYST* gratis prøveuge

Loading Events
  • This event has passed.
04 Jan
Free

*AFLYST* gratis prøveuge

January 4, 2021 @ 15:00 - January 7, 2021 @ 22:00

Opdatering 1. januar 2021

Gratis prøveuge er desværre aflyst pga. de forlængede restriktioner. Vi ser frem til at se jer til sæsonstart – datoen er stadig uvist, men meldes ud så snart vi ved, hvornår det er muligt at danse sammen igen.

Pas godt på jer selv til vi ses igen!

//Planum Teamet

 

_____________

⭐️ GRATIS PRØVEUGE PÅ PLANUM ⭐️

Vi er SÅ klar til næste sæson og glæder os til at sparke den i gang med en masse fede prøvetimer på Planum i uge 1!🔥

Som altid har vi en lang række forskellige stilarter på programmet og noget for alle aldre og niveauer🥰 I uge 1 kan du få afprøvet vores hold i både Aarhus og Odense – og det er helt GRATIS at danse med!

Du skal blot huske at BOOKE dine gratis prøvetimer via planum.dk forinden! Det er først til mølle og der er begrænsede pladser pga. corona!

❗️VIGTIGT: pga. forsamlingsforbuddet ift. indendørssport er der ALDERSBEGRÆNSNING på en del af vores hold (specifikt hvis du er 22 år eller derover)! Det står beskrevet ved hver prøvetime, hvilken aldersgruppe der må deltage på holdet, fx ‘’Alder: teens og unge på MAX 21 ÅR’’.

TILMELDING TIL GRATIS PRØVEUGE HER

Tilmeldingen til næste sæson åbner meget snart!!

Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på coronarestriktionerne og prøveugens forløb vil blive tilpasset efter, hvordan restriktionerne ser ud på det tidspunkt. Hold derfor øje med info om vores retningslinjer, hvis du tilmelder dig timer i prøveugen🤗

Vi glæder os til at byde jer velkommen og danse med jer!😍

Good vibes,

Planum Team🖤

EVENT DETAILS

Date: January 4, 2021 @ 15:00 - January 7, 2021 @ 22:00
Time: 15:00 - 22:00