CILLE REINHOLT

Jeg hedder Cille og er fast underviser på I AM x SERENITY.
Jeg har lige siden min første dansetime som 11-årig ELSKET at danse! Det er for mig et kæmpe frirum og jeg bliver glad i låget hver gang! Derudover elsker jeg det fællesskab der er på Planum.
Jeg startede i hiphoppens verden, som i hvert fald har fyldt de første 8 år af min dansekarriere. De sidste par år har jeg valgt at skifte bane til at undervise Heels og synes det er det fedeste!!. Jeg ELSKER at opleve den energi, der er til timerne og den support der gives eleverne imellem.
Jeg har undervist i snart 9 år og jeg elsker at kunne inspirere andre og være en del af deres personlige udvikling. Jeg går meget op i at udfordre mine elever individuelt, så alle føler at de rykker sig efter hver træning. Jeg har derudover være i L.A. 2 gange, hvor jeg hver gang er blevet virkelig inspireret og har fået en masse fedt med i baggagen som jeg bruger i min undervisning.
Et godt råd fra mig er ALTID at bevare danseglæden. Du må aldrig lade dig presse ud noget, hvor du ikke har dig selv med og som tager glæden fra dig.