Forholdsregler for Coronavirus

COVID-19, nedlukning og sæsonstart

Opdateret 08.01.21
Al aktivitet på Planum Studios er pt lukket pga. de gældende restriktioner. Vi er dog klar til at slå dørene op igen, så snart det er tilladt og forsvarligt – og vi GLÆDER os!!

Lige nu har vi udskudt sæsonstarten. Dvs. vi starter senere end oprindeligt planlagt, men vi slutter også senere. Du behøves derfor ikke være bekymret for at miste værdi ved at tilmelde dig og derved sikre din plads på et hold, selvom tiderne er usikre.
Tilmelder du dig et hold, vil du jævnligt modtage en mail med en opdatering fra os, i takt med at vi bliver klogere på de gældende restriktioner og deres tidshorisonter🤗

 

Tilmeldingen er åben til den nye sæson, og programmet er (muligvis) det bedste nogensinde! Spækket med lækkerier for alle niveauer og aldersgrupper🙌🔥

…og det er en GOD IDÉ at tilmelde sig, da der er langt færre pladser ledige på holdene end vanligt, og det er først til mølle. Gå direkte til tilmelding ved at KLIKKE HER! 

Corona er blevet en del af vores hverdag, og på Planum har vi selvfølgelig også implementeret nogle nye rutiner, for at undgå smittespredning.

Men det er en fælles indsats, og det kræver at vi alle passer på hinanden❤️

Vi håber selvfølgelig at vi kan få lov at afholde den kommende sæson som planlagt. Hvis der alligevel skulle komme nye restriktioner, og vi bliver nødsaget til igen at lukke ned før tid, vil alle medlemmer få tilbudt fuld refusion svarende til de timer, der ikke vil blive afholdt. I kan altså roligt tilmelde jer den nye sæson😉

 

Retningslinjer på Planum

– Bliv altid hjemme, hvis du har symptomer (selv mindre), eller hvis nogen i din familie/vennekreds er syge.

– Der er masser af håndsprit tilgængeligt på skolen, brug det endelig! Forsøg altid at afspritte dine hænder inden/efter du rører ved dit ansigt.

– Vask hænder før og efter timerne

– De fleste timer vil blive afsluttet 5 min tidligere, så der er tid til at komme helt ud af salene inden næste hold starter.

– Vi er opmærksomme på regeringens anbefalinger, og tillader pt. langt færre elever i salene end vanligt, så der er mulighed for at holde god afstand.

– Forlad venligst danseskolen hurtigst muligt efter, at du er færdig med at tage timer

– Husk at holde afstand til hinanden og til underviseren – det skal også føles sikkert for dem at gå på arbejde❤️

Hvornår bør du blive væk fra danseundervisning?

Generelt anbefaler vi altid, at du bliver hjemme fra dans, hvis du føler dig sløj.

Oplever du symptomer som feber, hoste eller anden form for utilpashed, så bør du blive hjemme.

Hvis du indenfor de sidste 14 dage har været i nogle af de lande, som står på Sundhedsstyrelsens liste over særlige risikoområder. Læs hvilke områder det gælder på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

 

Hvis i har spørgsmål er i som altid velkomne til at kontakte os på mail info@planum.dk eller via facebook.