Bliv receptionist på Planum!

Går du med en drøm om, at blive en del af verdens bedste team!? Så skal du læse med her! Vi søger nemlig løbende receptionister både i Århus og Odense.

 

Som receptionist på Planum er du ansigtet udadtil, og en vigtig del af din rolle er at skabe god stemning. Vi søger en kollega, der er positiv, smilende, social og som har et godt overblik. Dansere og gæster skal altid føle sig velkomne og have mulighed for at stille spørgsmål. Derudover søger vi receptionister, som selv har enten en fortid inden for- eller en passion for dans og miljøet omkring det.

Dine primære opgaver er at være et videnscenter for dansere og andre besøgende, tjekke tilmeldingslister og udføre mindre opgaver på vores sociale medier.

 

Ansættelse og løn
Du vil som udgangspunkt få en fast dag om ugen i eftermiddags-/aftentimerne.
Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende en ansøgning til info@planum.dk. Vi ansætter løbende, så hold dig ikke tilbage! Husk at nævne, om du søger i Århus eller Odense. Aflønning med dansetimer aftales ved ansættelse.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail på info@planum.dk eller kontakte os via Facebook eller Instagram.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Good vibes,
Planum Teamet🖤

 

POST A COMMENT