Bliv receptionist på Planum!

Går du med en drøm om, at blive en del af verdens bedste team!? Så skal du læse med her! Vi søger nemlig receptionister den kommende sæson både i Århus og Odense.

 

Som receptionist på Planum, er du ansigtet udadtil, og en vigtig del af din rolle, er at skabe god stemning. Vi søger en kollega, der er positiv, smilende, social og som har et godt overblik. Dansere og gæster skal føle sig velkomne og have mulighed for at stille spørgsmål.
Din primære opgave vil være at være et videnscenter for dansere og andre besøgende, tjekke tilmeldingslister og mindre social medie-opgaver.
Derudover søger vi receptionister, der selv har enten en fortid indenfor eller en passion for dans og miljøet omkring det.

 

Ansættelse og løn
Derudover søger vi receptionister, der selv har enten en fortid indenfor eller en passion for dans og miljøet omkring det. Aflønning med dansetimer aftales ved ansættelse. Du vil som udgangspunkt få en fast dag om ugen i eftermiddags-/aftentimerne.
Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende et ansøgning til info@planum.dk. Vi ansætter løbende, så hold dig ikke tilbage. Husk at nævne om du søger i Århus eller Odense.

 

***UPDATE 19/8-19:  Vi har fundet vores receptionister, og har lukket for ansøgninger! Tak for jeres interesse😁

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail på info@planum.dk eller kontakte os via Facebook eller Instagram.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Good vibes,
Planum Teamet🖤

 

POST A COMMENT