Dans i Beder

Bliv en del af vores fede dansehold i Beder og udfordre dig selv.

Planum har fået en NY afdeling i Beder i samarbejde med BMI gymnastik, som løbende udvikles for at skabe flere muligheder for de lokale dansere. Der er undervisning for børn, teens og voksne hver onsdag i Beder – se programmet herog tilmeld dig lige her!

Find os på Skoleparken 6, Beder (Beder skole).

Dans for børn

På Planum vil vi give alle mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Beder tilbyder vi dans for børn, teens og voksne og vil løbende udvide med flere efter interesse. På vores børnehold, lærer vi børnene om positioner, tempo, udtryk og de seje moves fra hip hop som er med til at styrke deres fysiske og motoriske evner, indlæring, stabilitet, koordination og rytmesans, der vil have en positiv indflydelse på dem.

 

Hip Hop 5 år-0. klasse år & Hip Hop 1.-3.klasse: På disse hold introducerer vi børnene til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Instruktøreren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruger en masse energi.Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi og give dem en masse danseglæde.

Dans for teens

På Planum vil vi give alle mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Beder tilbyder vi dans for børn, teens og voksne og vil løbende udvide med flere efter interesse.

 

Hip Hop Teens 7.-10.klasse: Vores hold for teens tager udgangspunkt i hip hop, men der danses typisk til forskellige typer af musik som fx hip hop, pop og R&B. Underviseren vil bygge fede koreografier op, hvor der vil blive fokuseret på både at få lært en masse trin, blive bedre til at huske koreografi og udtrykke sig.

Dans for voksne

På Planum vil vi give alle mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Mårslet, tilbyder vi dans for børn, teens og voksne og vil løbende udvide med flere efter interesse.

 

Hip Hop +18 år: Dette dansehold for voksne er for alle (både kvinder og mænd), som er vilde med funk og hip hop. På holdet får man bevæget sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. På dette hold, får du mulighed for at dyrke motion på en anderledes måde  med andre ligesom dig selv. Og du vil gennem dansen opnå en højere grad af fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst komme i godt humør. De mange bevægelser er lig med stor forbrænding og du vil opleve en bedre kondition og få mere energi. Timen er effektiv og nem at følge, hvilket efterlader dig glad, motiveret og fuld af vitalitet.

Vil du starte til dans i Beder? Find et hold!