Dans i Aarhus

Bliv en del af Aarhus bedste danseskole beliggende i centrum

Planums danseskole i Aarhus er den største af alle Planums afdelinger. Her tilbyder vi et hav af forskellige dansehold til både børn, tweens, teens, unge og voksne. Danseskolen i Aarhus er desuden også en af de største i byen og netop derfor finder du et af de bedste udvalg med dans på alle niveauer i forskellige stilarter. Kom og vær med!

Find os på Grønnegade 93E, 8000 Aarhus C.

Dans for de mindste 3-5 år

På Planum tror vi på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig på for alle aldre. Derfor tilbyder vi dans for børn fra 3-5 år. Her er vores fokus at lære børn at forbedre og udvikle deres motorik gennem rytmisk undervisning hos professionelle og pædagogiske danselærere. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – hvilket garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sjov undervisning.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan de helt små gå på:

Mikro Minions hver mandag 16.15-16.45

Se alle vores børnehold under på vores program!

Dans for børn 6-12 år

På børneholdene i Aarhus betræber instruktøren sig på at give børnene en lærerig og motorisk træning, som giver børnene alsidig viden indenfor forskellige dansestilarter. På Planum indeholder børneundervisningen bl.a. korte introduktioner til stilarter, lærerige lege og længere koreografier med pladsskifte. Planums børnehold bliver ledt af pædagogiske og dygtige instruktører, som alle har haft stor succes indenfor dans og mange års erfaring med børn.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan børnene gå på:

Hip Hop Minions (8-10 år) hver mandag fra 16.45-17.30

Hip Hop Kidz (10-13 år) hver tirsdag fra 17.00-18.00

Hip Hop Cool Kidz (9-12 år) hver onsdag fra 16.15-17.00

Hip Hop Minions (6-8 år) hver torsdag fra 16.15-17.00

Street Kidz (9-12 år) hver torsdag 17.00-18.00

Se vores børnehold under på programmet her!

Dans for teens & unge 13-18 år

På Planum tilbyder vi et hav af dansehold for teen og unge. Hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau, tilbyder vi dansehold og en atmosfære, der garanterer, at du får dine ønsker opfyldt. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter og undervisningen er tilrettelagt således, at du møder faste undervisere samt gæsteundervisere til vores mange workshops – hvilket ender ud i en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan unge og teens gå på:

 

Begynder/let øvede hold:

Begynder- og let øvede hold er for de elever, som enten skal starte op med dans for første gang eller som har mindre erfaring fra tidligere. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de elever, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt enkelte udfordrende elementer.

 

________________________________________________________

Øvede hold:

Øvede hold er for de elever, som vil stilles krav til.  Dette er oftest elever, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

________________________________________________________

 

Se vores hold for unge og teens under på programmet her!

Dans for unge & voksne +18 år

På Planum tilbyder vi danseundervisning for voksne fyldt med positiv energi, der frigøre dig fra stress og styrker krop og sind. Vores hold er egnet til unge og voksne, der gerne vil lære at danse og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. De mange rytmer og bevægelser er lige med stor forbrænding og man vil opleve en bedre kondition og mere energi.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan unge og voksne gå på:

 

Nybegynder- og begynder hold

Nybegynder- og begynder hold er for dem, som starter op med dans for første gang eller som har stiftet bekendtskab med dans for flere år tilbage. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de dem, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt udfordrende elementer.

________________________________________________________

 

Øvede hold:

Øvede hold er for de dem, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

________________________________________________________

 

Se vores hold for unge og voksne under på programmet her!

Feel like dancing? You came to the right place!