Dans i Aarhus

Bliv en del af Aarhus bedste danseskole beliggende i centrum

På Planum tilbyder vi et hav af forskellige dansehold til både børn, tweens, teens, unge og voksne. Danseskolen i Aarhus er desuden også en af de største i byen og netop derfor finder du et af de bedste udvalg med dans på alle niveauer i forskellige stilarter. Kom og vær med!

Find os på Grønnegade 93E, Aarhus C.

Dans for de mindste (3-5 år)

På Planum tror vi på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig på for alle aldre. Derfor tilbyder vi dans for børn fra 3-5 år. Her er vores fokus at lære børn at forbedre og udvikle deres motorik gennem rytmisk undervisning hos professionelle og pædagogiske danselærere. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – hvilket garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sjov undervisning.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan de helt små gå på hold som Mikro Minions. Se programmet og find et hold til dit barn.

Dans for børn

På børneholdene i Aarhus bestræber instruktøren sig på at give børnene en lærerig og motorisk træning, som giver børnene alsidig viden indenfor forskellige dansestilarter. På Planum indeholder børneundervisningen bl.a. korte introduktioner til stilarter, lærerige lege og længere koreografier med pladsskifte. Planums børnehold bliver ledt af pædagogiske og dygtige instruktører, som alle har haft stor succes indenfor dans og erfaring med børn.

Dans for teens & unge

På Planum tilbyder vi et hav af dansehold for teens og unge. Hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau, tilbyder vi dansehold og en atmosfære, der garanterer, at du får dine ønsker opfyldt. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter og undervisningen er tilrettelagt således, at du møder faste undervisere samt gæsteundervisere til vores mange workshops – hvilket ender ud i en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan unge og teens gå på:

 

Begynder hold:

Begynder- og let øvede hold er for de elever, som enten skal starte op med dans for første gang eller som har mindre erfaring fra tidligere. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de elever, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt enkelte udfordrende elementer.

 

________________________________________________________

Øvede hold:

Øvede hold er for de elever, som vil stilles krav til.  Dette er oftest elever, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

________________________________________________________

 

Se vores hold for unge og teens under på programmet her!

Dans for voksne (+18 år)

På Planum tilbyder vi danseundervisning for voksne fyldt med positiv energi, der frigøre dig fra stress og styrker krop og sind. Vi har både hold til dem, som aldrig har danset før, dem som har danset en smule og de øvede voksne dansere.

Vi tror på, at det ALDRIG er for sent at lære at danse – derfor tilbyder vi blandt andet hold til voksne nybegyndere, hvor der er fokus på at få bevæget sig til en masse gode rytmer, få sved på panden og selvfølgelig ha’ det sjovt! De mange rytmer og bevægelser er lige med stor forbrænding og man vil opleve en bedre kondition og mere energi.

 

På Planums danseskole i Aarhus kan unge og voksne gå på:

 

Nybegynder- og begynder hold

Nybegynder- og begynder hold er for dem, som starter op med dans for første gang eller som har stiftet bekendtskab med dans for flere år tilbage. Timerne vil indeholde simple grundtrin og vedligeholdelse af disse gennem forskellige koreografier.

________________________________________________________

 

Let øvede hold:

Let øvede hold er for de dem, som har danset før og som har brug for videreudvikling af deres evner og kompetencer. Timerne vil indeholde grundtrin samt udfordrende elementer.

________________________________________________________

 

Øvede hold:

Øvede hold er for de dem, som har danset i længere tid på let øvede hold og nu vil blive endnu dygtigere. Timerne udfordrer eleverne på et fundament af cool beats, hvor instruktøren frit tolker på rytmerne gennem dans.

________________________________________________________

 

Se vores hold for unge og voksne under på programmet her!

Feel like dancing? You came to the right place!