SHOWCREW

Showcrew er hold på Planum, der kombinerer showdance, hip hop og performance og er egnet til dansere med danseerfaring, der ønsker at udvide deres trinsprog og udtryk og være en del af hold, der arbejder målrettet for at skabe stærke danseshows. På holdet arbejder vi ikke kun med at mestre en masse dansetrin, men lægger også stor vægt på performance, udtryk, koreografi opbygning og personlig udvikling.

Showcrew er en del af Eliteskolen og kræver optagelse for at blive en del af. Desuden tilbyder vi individuel optagelse, hvis man kommer skævt ind i en sæson. Det kræver danseerfaring for at blive optaget på vores showcrews. Holdet trænes af Andrea Andersen & Alvilda Striim.

Målsætning: Vi ønsker at holdet består af dansere, der brænder for dansen og for den glæde der opstår, når hårdt arbejde, kreativitet og ansvar flyder sammen i den fælles oplevelse og bliver til det bedst mulige resultat/produkt.

Forventninger: Som en del af Showcrew, er det vigtigt, at du forstår, hvad der forventes af dig – både dansemæssigt og på det sociale plan. Du skal have og vedligeholde god grundform gennem deltagelse på forskellige dansehold for at være i stand til at leve op til de krav, der stilles til dig. Der er mødepligt til alle showtræning. Det forventes, at du udviser stort engagement og deltager aktivt til undervisningen. Det forventes også, at du er afklaret med og accepterer, at det er lærerne som vælger crewet til de forskellige shows. Ud over det, forventes socialt engagement. Du skal have lyst til at være en del af et hold, hvor alle yder deres bedste for at få nogle fede oplevelser. Så skal du være klar til ekstra træning op til shows.

Indhold: Du kan forvente at være med til produktioner, shows, koncept videoer, foto-sessions og andre Planum tiltag og samarbejde. SHOWCREW deltager ikke til turneringer!