Privatundervisning

Bliv undervist af de bedste freestyle dansere i Danmark

Planum Private Program er bygget på et team af stærke, anerkendte og kreative koreografer  og coaches dedikerede til at bringe det bedste frem i dansemiljøet i Danmark. Vi ønsker, at programmets dansere skal opleve glæde og dansekunst på det højeste niveau, samtidig med at de udvikler deres teknik, fleksibilitet og styrke i stræben efter at forbedre sig hurtigt og effektivt. Programmet giver et støttende familiært miljø med sunde værdier, hvor man kan udfolde sig og opbygge et stort netværk og få forskellige muligheder. Vi forstår den sande værdi af hårdt arbejde og engagement og ønsker, at danserne skal vokse som enkeltpersoner og finde en positiv platform for kreativitet og udtryk.

At være en del af programmet betyder at stræbe efter at blive den bedste version af sig selv som danser og atlet – på dansegulvet, scenen og hvor end man drømmer om at udtrykke sig.

Planum Private Programs team har sat sig for at skabe mere end bare dans! Alle teammedlemmer er nøje udvalgt for deres erfaring, talent og personlighed, samt fordi de repræsenterer de værdier, som Planum står for. Deres passion og den atmosfære og energi de skaber, giver dig en unik og ultimativ oplevelse med at modtage privatundervisning.

Vision og målsætning
Vores vision er, at skabe den næste generation af stærke og alsidige dansere, der kan mestre koreografi, freestyle og performance!

Planum Private Program teamet er kendt for nytænkning, kreativitet, entusiasme, passion og har fejret stor succes gennem årene. Vi hjælper dig med at blive en stærkere danser og performer – både mentalt og fysisk, gennem en kombination af coaching, freestyling og koreografi. Hvad enten dit ønske er at opnå anerkendelse som underground danser eller på den kommercielle scene, er vores team Danmarks bedste til at løfte dig dertil! Deres vejledning, netværk og træning hjælper dig med at definere din egen stil og komme på næste niveau. Du vil blive en del af en familie, der elsker at deltage til battles, konkurrencer, events, shows og forskellige projekter.

Hvad tilbyder vi?

1. Solo undervisning

2. Duo undervisning

3. Crew undervisning

4. Concept video (hvis du ønsker at få lavet en koncept video, kan vi assistere med koreografi, vejledning og professionel videograf)

Planum Private Program teamet er kendt for nytænkning, kreativitet, entusiasme, passion og har fejret stor succes gennem årene. Underviserne er aktive og har mange års erfaring og ved, hvad der skal til for at skabe resultater!

1. Toby Deedaran 

2. Ali Haydar (Equals)

3. Oliver Zohore (Equals)

4. Har du andre ønsker, kan vi vi hjælpe dig med den rigtige underviser 

Som en del af programmet, forventes det, at du er engageret og positiv i forhold til de udfordringer, du bliver stillet overfor. Programmet kræver at du har en høj træningsmoral og at du arbejder målrettet til alle træninger og er klar til at udfordre dit bevægelsesmønster og har lyst til at udvikle og dygtiggøre dig. Desuden er det et krav, at du er aktiv aktiv danser. 

Vores passion for vores arbejde, vores vilje til at lære, og kombinationen af vores kompetencer og talenter og vores forskellige baggrunde er kilderne til vores kreativitet. Vi tror på at arbejde hårdt for at realisere vores drømme.

DARE TO DREAM BIG

Booking  

Booking af privatundervisning og forløb kan ske med en mail til info@planum.dk. Vi sender herefter en folder med priser for den underviser, du har valgt. 50 % af beløbet skal betales straks efter booking for at sikre en plads og et forløb.

Ved booking bedes du sende os følgende oplysninger: fulde navn, fødselsdag, telefonnummer og hvilken underviser du er interesseret i at få privateundervisning fra. Når vi har modtaget disse oplysninger, udarbejder vi et program og vender tilbage.

Forældreansvar

Er dit barn under 18 år, er det et krav, at I som forældre følger med i jeres barns udvikling og støtter op omkring barnets undervisning. 

Forventninger til adfærd og omgangsform

1. Det forventes at du udviser respekt i tone og adfærd.

2. Det forventes at du deltager aktivt, lytter og respekterer underviseren

3. Mobiltelefonen skal være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre der skal optages noget eller der er lavet en særlig aftale med træneren.

4. Det forventes, at du har og vedligeholder god grundform ved at tage koreografi dansetimer!

5. Mobning og chikane er uacceptabelt og vil ikke blive tolereret.

Battles, konkurrencer, events & projekter

Som en del af programmet, vil du blive en del af en familie, der elsker at deltage til battles, konkurrencer, events, shows og forskellige projekter. Da underviserne selv er aktive på hip hop scenen, vil du som en del af programmet få mulighed for at rejse rundt og deltage i forskellige events sammen med hele teamet. 

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!