Medlemskab

Danmarks fedeste dansehold og et team, der sætter din udvikling i centrum!

SE HOLD & PRISER I AARHUS

TILMELD DIG I AARHUS HER

EPIC FLOW DANSEFORLØB

Samarbejde mellem Planum & Dansestudiet

HOLD 1

JAZZ 8-11 ÅR I MANDAG KL. 16.30 – 17.30

HOLD 2

BALLET 12+ I TIRSDAGE Kl. 18.30 – 19.30

HOLD 3

JAZZ 12+ I FREDAG kl. 17.30 – 18.30

HOLD 4

CONTEMPORARY 12+ I FREDAG kl. 18.30 – 19.30

TILMELDING TIL DISSE HOLD SKER PÅ INFO@PLANUM.DK 

SE HOLD & PRISER I ODENSE

TILMELD DIG I ODENSE HER

INFORMATIONER

DROP IN CLASS

Alle hold kan tages som drop in på Planum

BETALING FOR DROP IN

  60 min: 125 kr. & 90 min: 150 kr. I Betaling: MobilePay I 

HUSK

Mød ind i god tid for at registrere dig og betale for din drop in class!

EVENTS 

Vi tilbyder forskellige events på Planum. Det kan være Åbent Hus, Workshops, Pop Up Class eller noget helt andet. Disse events offentligøres på hjemmesiden og på vores sociale sider. Vi sender altid e-mails til vores medlemmer omkring events.

Planum kommunikerer udelukkende på mail, hvor vi sender info ud omkring undervisning, forestillinger, workshops, events mv. Sørg derfor for at informere os, hvis du skifter e-mail adresse. LÆS VENLIGST VEJLEDNING TIL TILMELDING, NÅR DU ER IND I VORES SYSTEM. 

Betaling

Man tilmelder sig for en sæson (jan – juni eller aug/sept – jan). Der betales ved indmeldelsen via Dankort. Hvis man ikke har Dankort, kan betalingen ske via MobilePay (65021) og abonnement oprettes. Med din ordre til danseundervisning oprettes et medlemskab til Planums dansehold. 100 % af ordrebeløbet gennemføres umiddelbart efter ordremodtagelsen og du kan derefter møde op til dans.

Undervisning

Planums undervisere er professionelle og har kommercielle jobs. Ved aflysning, finder vi en egnet vikar som erstatning.

Planum tilbyder ikke nogen forsikring. Det betyder, at deltagerne kun er dækket af egne eller forældrenes forsikring ved evt. uheld og skader.

Der vil sporadisk blive taget og optaget billeder og video. Ved at tegne et medlemskab på Planum, giver du tilladelse til at billeder og videoer taget og optaget under undervisningen eller event kan anvendes i forbindelse med promovering eller pressemateriale.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret efter tilmelding og betaling. Vi giver 50 % af pengene tilbage fra tilmeldingspunktet. Efter 14 dage, gives der ingen penge retur! Vælger man at stoppe før sæsonen slutter, hæfter man for hele perioden. Hvis du ønsker at stoppe på Planum inden sæsonen slutter, skal vi modtage en udmeldelse på mail: info@planum.dk

Udmeldelse ophører automatisk ved sæsonens udløb

Indhold på hjemmesiden må ikke anvendes, gengives, ændres eller kopieres, medmindre der foreligger et samtykke fra Planum. Overtrædelse af dette, vil medføre juridisk retsforfølgelse.

HUSK følgende:

– at komme til tiden, det gør det sjovere for alle, og så kan vi komme hurtigt i gang med timen og rykke hurtigt fremad. Henvend dig gerne, hvis du er ny.

– at registrere dig ved fremmøde og tage hensyn til andre

– MØD IND I GOD TID, hvis du skal betale for DROP IN CLASS

– at have indendørs sko med HVER GANG!

Husk, at danseglæden bliver nemlig endnu større, hvis man kommer til tiden, respekterer alle og sin underviser. Der er ingen adgang til salen, hvis man ikke er tilmeldt eller har betalt for sin drop in class.