PERFORMANCE COMPANY

Performance Company på Planum udgøres af 2 forskellige grupper: Showcrew og I AM. Begge grupper består af dansere med erfaring, der ønsker at performe og være en del af et team, der arbejder målrettet imod at skabe stærke danseshows. I grupperne fokuseres der ikke kun på koreografi, men lægges også stor vægt på performance, udtryk, opbygning og personlig udvikling.

Visionen er, at Performance Company består af dansere, der brænder for dansen og for den glæde der opstår, når hårdt arbejde, kreativitet og ansvar flyder sammen i en fælles oplevelse med et lækkert og professionelt show som resultat.
Som danser i Performance Company, kan du forvente at være med til produktioner, shows, koncept videoer, foto-sessions og andre Planum-tiltag og samarbejde.

Performance Company er tilknyttet The Urban Company som er et agency under Planum, der samarbejder med forskellige virksomheder og eventbureauer. Som en del af Performance Company, stiles der imod, at du også vil blive tilbudt lønnede jobs. I den situation vil der som regel være behov for ekstra træning, som du skal være indstillet på!
Performance Company er en del af Planum Family og kræver optagelse for at blive en del af.

Det kræver danseerfaring og talent for at blive optaget. Performance Company er under ledelse af Andrea Andersen, Josefine Krogsager og eksterne undervisere. 


Showcrew
Showcrew er en dansegruppe, som tager udgangspunkt i hip hop og commercial som primære stilarter. Man skal være fyldt 14 år for at være en del af Showcrew, og der er adgang for begge køn. Optagelse sker via audition, som afholdes to gange om året. Herefter arbejder gruppen intensivt på at skabe materiale til shows, som kan være af forskellig karakter. 

Showcrew er under kreativ ledelse af Andrea Andersen, men vil løbende have gæsteundervisere til at udvikle nyt materiale og arbejde på bestemte stilarter eller områder.

Optages man på Showcrew, forventes det, at man deltager på mindst to øvrige undervisningstimer om ugen, for at vedligeholde sit niveau.

Formålet med Showcrew er, at arbejde mere i dybden med koreografi, med fokus på performance, samt at komme ud og optræde til diverse events.

Der er fast træning med Showcrew hver uge, og ekstra træning kan forekomme ifm. shows. Ansøgning til Showcrew kan ske HER

I AM

I AM gruppen fokuserer på kvindelighed og feminitet i dans, og er derfor kun for piger som er fyldt 16 år. Danserne udvælges igennem særlige auditions, Female Vibes Intensives.

Der danses både med og uden heels, men power, seksualitet og teknik er gennemgående i projektet. Der arbejdes mod at skabe shows, som bl.a. kan bruges i klubmiljøet, og I AM er tæt knyttet til The Urban Company – et eventbureau under Planum.

Optages man i I AM gruppen, forventes det, at man som minimum deltager på to af de hold på Planum, som er relevante for stilarten.

Der vil være faste træningsdage såvel som ekstra træning ift. shows. I AM gør også brug af eksterne undervisere, bl.a. fra London.