On Stage

On Stage er et nyt koncept under Planum Family. Ved audition udvælges en gruppe, som i løbet af sæsonen vil komme til at arbejde med at lave forestillinger, som skal vises på bl.a. teater. 

Målet med On Stage er at give eleverne en solid og alsidig teknisk træning og udvikle deres kunstneriske kompetencer. Eleverne modtager grundlæggende redskaber til at stå og performe på en scene. Du vil blive inspireret og udfordret til at udfolde dig kunstnerisk og skabende. 

Der arbejdes med forskellige stilarter og discipliner såsom udtryk, dramatik og improvisation, mens forestillingerne stilmæssigt bygges op omkring en fusion af urbane stilarter, contemporary, moderne og floorwork til forskel fra de andre grene af Planum Family.

On Stage giver kunstnerisk fordybelse, inspiration og afklaring i forhold til om du skal gå videre med dansen som profession.

Der er fast træning hver uge, og derudover vil der blive arrangeret ekstra træning ifm. forestillinger. On Stage har både en afdeling i Århus og Odense, og optagelse sker via audition.