On Stage

undersøgende & stærk dansekompagni

Et nyt selvproducerende dansekompagni i Jylland med fokus
på contemporary under ledelse af Nicolai Fjeldsted i
tæt samarbejde med anerkendte koreografer

On Stage er et nyt koncept under Planum Family. Ved audition udvælges en gruppe, som i løbet af sæsonen vil komme til at arbejde med at lave forestillinger, som skal vises på bl.a. teater.

Planum On Stage er et ungt dansekompagni med en vision og mission om at skabe og formidle kunst der kan relateres til. Vi mener, at kunst både kan underholde og undervise. Derfor udfordrer vi de moderne tendenser gennem dansen og kroppen. On Stage er er et kunstnerisk interdisciplinært kompagni der arbejder på tværs i stedet for på langs af genrer, medier og stil.

Gennem On Stage, ønsker vi at give eleverne en solid og alsidig teknisk træning og udvikle deres kunstneriske kompetencer. Eleverne modtager grundlæggende redskaber til at stå og performe på en scene. Du vil blive inspireret og udfordret til at udfolde dig kunstnerisk og skabende.

On Stage giver kunstnerisk fordybelse, inspiration og afklaring i forhold til om du skal gå videre med dansen som profession.

On Stage har både en afdeling i Århus og Odense, og optagelse sker via audition.

Kunstnerisk leder:

On Stage er ledet af Nicolai Fjeldsted. Nicolai har klassisk dansebaggrund i ballet, moderne og jazz. Han har igennem sin karriere som koregraf og produktionsleder arbejdet med bl.a. Odense Symfoni Orkester, Odense Kommune, Trekantområdets festival, Roskilde Kommune, Vejle Kommune m.fl (se CV)

Nicolai er stud.comm. ved Roskilde Universitet i Performance design og Historie, hvor han arbejder med kunsten og dansens dimensioner i den akademiske henseende.