Om Planum

Hvem er vi?

Planum startede småt med at tilbyde workshops med forskellige instruktører hver fredag i Århus i 2012 og er i dag en af landets førende danseskoler og tilbyder professionel danseundervisning i topkvalitet på alle niveauer. Vores mission er at udbrede danseglæden og gør dansen tilgængelig for alle på tværs af alder, køn, baggrund og kultur. Vi tror på, at dans er den mest berigende måde at udtrykke sig på. Dans er livsbekræftende og en fantastisk kilde til energi og indre glæde, som vi mener, skal opleves af alle.

At være en del af Planum er ensbetydende med at være en del af en danseskole, der fuldt ud forpligter sig til kunsten at danse og som konstant sørger for at udvikle, inspirere og udfordre dig til at nå og realisere dit fulde potentiale. Derfor fremmer Planum et støttende, sjovt og positivt undervisningsmiljø. Vi danser med hjertet og vil sikre os, at vores medlemmer nyder alle aspekter af dans og føler, at de udvikler sig. Derfor anerkender vi alle medlemmer for deres passion, talent og flid på forskellige niveauer. Atmosfæren hos os er præget af positiv energi, nærvær og god stemning. Der er højt til loftet og plads til alle. Vi vil være et levende og dynamisk samlingspunkt for alle danseglade mennesker, der søger kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab, som er fundamentet på Planum.

Selvom dans er vores hovedprodukt, er Planum en progressiv virksomhed under ledelse af et team, der ser muligheder frem for begrænsninger med en krystalklar vision om, hvor Planum skal hen. Innovation, nyskabelse og samarbejde er en stor del af vores DNA. Det har bragt os her, hvor vi er nu og vil hjælpe os på vejen mod vores store vision.

Planums Værdigrundlag

Når du kommer på Planum

Planum defineres i høj grad af de mennesker, der udgør skolen og de mennesker som træder ind af døren. Når du kommer på Planum, skal du have den bedste tid og oplevelse. Du kan forvente, at:

Vi er nærværende med begge ben på jorden. Vi er motiveret af at skabe trygge rammer for vores medlemmer og sætter deres trivsel i undervisningen i centrum.

Vi arbejder ud fra et positivt livssyn. Vi er kreative, skaber glæde og tænker lidt skævt. Vi ønsker at motivere og hjælpe vores medlemmer til at nå deres fulde potentiale.

Kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab

Planum er kendt i Jylland for den højeste kvalitet blandt danseskolerne med de mest kompetente instruktører og den største udvikling blandt eleverne. Vores store fokus på kvalitet starter ved rekrutteringen af instruktørerne, som vi udvælger meget nøje og gennem et system, vi selv har udviklet. Vi stræber efter at sikre, at alle vores medlemmer nyder alle aspekter af dans under inspirerende rammer.

Fundamentet for vores eksistens er glæde og en stærk fælleskabsføelse blandt alle parter på Planum. Da vi arbejder med mennesker, er det vigtigt, at vi altid har fokus på trivsel, glæde, nærvær, engagement, humor og rummelighed.

Siden ejes og drives af Planum Studios! Al tekst, alle billeder og videoer på denne side, er beskyttet af loven om ophavsret. Det er ikke tilladt at “låne” eller kopiere hele eller dele af vore tekster uden forudgående skriftlig tilladelse med Planum. Vælger du at citere denne side, skal du huske at lave et link til siden, hvilket er krævet lovmæssigt i forhold til god citatskik. Overtrædelser af ophavsretten vil blive forfulgt hos domstolene i Danmark. Er der spørgsmål, så kontakt os endelig FØR du anvender noget af vores materiale.