Dans i Mårslet

Bliv en del af vores fede dansehold i Mårslet og udfordre dig selv.

Planum har en mindre afdeling i Mårslet i samarbejde med TMG Gymnastik, som løbende udvikles for at skabe flere muligheder for de lokale dansere.

Tilmelding til hold i Mårslet kan ske HER

På Planum vil vi give alle mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Mårslet, tilbyder vi dans for børn og voksne og vil løbende udvide med flere efter interesse.  Dans giver mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk. Det er en kunstart som skærper børnene mentalt, fysisk og udvikler rytme, koordination, balance og sunde vaner. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – det garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sikker undervisning. Vi er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov og energisk for børnene.

3-5 år: På dette børnedans hold lærer dit barn at danse via forskellige kreative bevægelser og leg, som udvikler barnets selvtillid og selvværd. Vi lærer børnene om positioner, tempo, udtryk og de seje moves fra hip hop som er med til at styrke deres fysiske og motoriske evner, indlæring, stabilitet, koordination og rytmesans, der vil have en positiv indflydelse på dem. Vi danser alt fra MGP til nutidens og datidens største hits.

6-8 år På disse hold introducerer vi børnene til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Instruktøreren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruger en masse energi.Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi og give dem en masse danseglæde.

9-12 år: Det hold for 9-12 årige er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Vi danser hip hop, som er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestil, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse god musik og lære de grundlæggende i hip hop. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning 

Dans for voksne: Dette dansehold for voksne er for alle (både kvinder og mænd), som er vilde med funk og hip hop. På holdet får man bevæget sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. På dette hold, får du mulighed for at dyrke motion på en anderledes måde  med andre ligesom dig selv. Og du vil gennem dansen opnå en højere grad af fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst komme i godt humør. De mange bevægelser er lig med stor forbrænding og du vil opleve en bedre kondition og få mere energi. Timen er effektiv og nem at følge, hvilket efterlader dig glad, motiveret og fuld af vitalitet. 

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!