I AM x Heels Intensive

november 14 , 2018 /

I AM x Heels Intensive

 

Originalt koncept i Danmark med ekslusivt fokus på female vibes og intensiv heels træning! Hvis du er vild med sexyness og at svinge med håret, vil du ikke gå glip af denne begivenhed!

I AM x Heels Intensive er en intensiv træningsdag, der fokuserer på at styrke deltagernes feminine udtryk igennem dans, og på at udvikle deres personlige karisma, teknik og sexualitet.
Det er virkelig et koncept der styrke ens selvtillid, kropsbevidsthed og give grobund for de fedeste venskaber og girlpower!

 

UNDERVISER
ROBYN LAUD (UK)
(X-factor UK, Robbie Williams, Kylie Monique…)

Robyn er en top professionel koreograf med mange års erfaring både som underviser og performer. Hun har optrådt og undervist i hele verden, og kan ikke vente med at give noget af alt sin erfaring videre!🔥💯

Det hele finder sted 9. december 2018 i Århus C, og er INKLUSIV frokost, videoshoot og personlig feedback (frivilligt). Når dagen er slut, har vi arrangeret en girlpower aften-dinner, som er frivillig.

Vi danser i hæle, så find dine bedste 👠👠Hvis du er begynder anbefaler vi nogle tykke, lave hæle. Er du øvet, så frem med stilletterne!!

TEKNIK, KOREOGRAFI, FROKOST, VIDEO, QnA, FEEDBACK OG BEDSTE STEMNING EVER!! Alt dette for det smukke pris på 550kr.😱

Der er begrænset antal pladser, så vent ikke for længe med tilmelding, som kan foretages her https://planum.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=98

 

✦ I AM x SQUAD ✦
På dagen leder vi desuden efter flere medlemmer til I AM x SQUAD – en gruppe af de sejeste piger, der skaber professionelle danseshows. I tæt samarbejde med eventbureauet The Urban Company, booker de diverse performance jobs.
I AM x SQUAD er en del af Planum Family.

 

Vi GLÆDER os til at dele denne dag med jer🖤👑