Holdbeskrivelse

Planum tilbyder de fedeste dansehold og en atmosfære præget af positiv energi!

Hip hop er en danseform, der giver masser af plads til personlige udtryk og er sammensat af mange forskellige stilarter. På Planum underviser vi i populære hip hop, urban stilarter som hip hop new style, La style, house, afro, showdance og dancehall. Undervisningen i de forskellige stilarter vil blive formet af instruktørens syn på stil og smag, men de fleste vil indeholde hip hop grundtrin, former og teknikker, og der vil være fokus på både freestyle og koreografi. Musikken i undervisningen vil spænde fra hip hop, Rap, funk, R’n’b, house, pop, soul, afhængigt af hvilken vej instruktøren ønsker at gå.

LA style er en lækker og populær dansestil med masser af attitude og fokus på flow og lyrik. Stilene henter inspiration fra mange forskellige stilarter og er baseret på koreografi og præsentation. Stilene kan opleves i musikvideoer med Beyonce, Justin Timberlake, Chris Brown og Usher. Der hentes inspiration fra old school hip hop og blander med nye tendenser. LA style er rytmisk og der lægges vægt på musikalitet. Stilen kan spores tilbage til Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst. Koreografierne er derfor inspireret af de nyeste og hotteste lærere fra LA.

Girlystyle er en dansestil med sensuelle bevægelser som hovedsageligt danses til R’n’b, hip hop og pop musik. Girlystyle er nem at følge og inspireret af artister som Beyonce, Jennifer Lopez, Shakira med flere. Der er meget fokus på det feminine udtryk og timen fusionerer bevægelser både fra hip hop, jazz, funk, dancehall og waacking. Timen er egnet til dig, der gerne vil lære at danse girly og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den. Feel sexy!

Pop Girly er som girlystyle en stil med fokus på det feminine udtryk. Der spilles hovedsageligt mainstream sange fra nogle af de største pop stjerner. Stilen henter inspiration og bevægelser fra artister som Beyonce, Ciara, Rihanna mfl.

Hip Hop Kidz er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Det er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestil, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.

Niveau 1-2

Niveau 2-3

Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus. Genren udspringer af Modern dance, Jazz og klassisk ballet og giver danseren mulighed for at bevæge sig alsidigt, individuelt og med bevægelser, der flyder organisk ind og ud af hinanden.

Urban Commercial er en fri stil, der ligger meget tæt på LA Style – lidt blæret og hurtig med fokus på flow og lyrik. Stilen kombinerer oldschool hip hop med nyeste tendenser og er derfor konstant i udvikling. I musikvideoer med artister som Chris Brown, Usher, Jason Derulo og i dansefilm som Step Up, kan man opleve stilen. Der er power på med hurtige trin og bevægelser til de nyeste og oldschool hip hop hits. Hvis du ønsker at mærke og føle hvordan det er at danse bag en stor kunstner, er Urban Commercial lige noget for dig.

Choreography Class er en rå stil med masser attitude og med musikalitet, styrke og kontrol i fokus. Holdet er perfekt til den ambitiøse danser, der søger udfordring på det højeste niveau. Vi fordyber os med koreografierne med det formål at lave en masse fede koncept videos, som vil være med til at promote og eksponere dig.

Showcrew er et hold på Planum, der kombinerer showdance, hip hop og performance og er egnet til unge og voksne med danseerfaring, der ønsker at udvide deres trinsprog og udtryk og være en del af et hold, der arbejder målrettet for at skabe stærke danseshows. På holdet arbejder vi ikke kun med at mestre en masse dansetrin, men lægger også stor vægt på performance, udtryk, koreografi opbygning og personlig udvikling.

Pop Hip Hop stilen er inspireret af det nyeste kommerciel musik fra MTV. Det er en danseform med koreografier som er bygget op efter hvordan man danser i musikvideoer og for artister. Det er en stil, der henter elementer fra forskellige stilarter. Musikken kan være alt fra poprock til Rn`B og Hip Hop.

Heels & Female Vibes er et hold med fokus på at danse i hæle og på den feminine vibe og ekspression. Underviserne henter inspiration og trin fra stilarter som pop, jazz, grooves, wacking, dancehall og hip hop.  Det er et krav, at man har noget danseerfaring for at være med. Heels & Female Vibes på Planum er det bedste hold til at arbejde på din fierceness og komme i kontakt med din indre diva på dansegulvet.

Vores begynder hip hop dansehold for unge og voksne er for alle (både kvinder og mænd) , som er vilde med funk og hip hop. På holdet får man bevæget sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. På vores hold, får du mulighed for at dyrke motion på en anderledes måde  med andre ligesom dig selv. Og du vil gennem dansen opnå en højere grad af fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst komme i godt humør. De mange bevægelser er lig med stor forbrænding og du vil opleve en bedre kondition og få mere energi. Timen er effektiv og nem at følge, hvilket efterlader dig glad, motiveret og fuld af vitalitet.

Masterclass et hold med stærk fokus på musikforståelse, performance og tekniske færdigheder. Vi arbejder med teknik og fordyber os i musikken. På dette hold opnår du en bedre og ‘clean’ kropkontrol og du lærer nye måder at åbne dine bevægelser på. Den teknik du opnår på dette hold er essentiel for din udvikling – ligegyldig hvilken stil, der tiltaler dig mest, vil dette hold udvide dit trinsprog.

Vi lærer dit barn at danse via forskellige kreative bevægelser og leg, som udvikler barnets selvtillid og selvværd. Vi lærer børnene om ballettens positioner, jazzens tempo, den moderne dansens udtryk og de seje moves fra hip hop som er med til at styrke deres fysiske og motoriske evner, indlæring, stabilitet, koordination og rytmesans, der vil have en positiv indflydelse på dem.

Afro house er dybest set en fusion af house, afro og kommercielle dancehall. Afro House har taget verden med storm og er stort i lande som Frankrig, Holland og Portugal. Musikken er fyldt med afrikanske rytmer, der gør det svært at stå stille. Atmosfæren i dansesalen er tit energisk og sveddryppende. Sammenlignet med house, har afro house et blødere udtryk og floorwork.

Dette begynder hold er egnet til teens og unge, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv.

På disse hold introducerer vi børnene til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Instruktøreren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. På Star Minions, danser børnene til kendte sange fra Børne MGP og andre danske sange, som børnene har hørt derhjemme. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruger en masse energi.Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi og give dem en masse danseglæde.

Dancehall er en sexet og udtryksfuld dansestil, der har rødder i jamaicansk dansekultur, hip hop og reggae. Musikken er iørefaldende og lader dig løsne op. Bevægelserne er bløde og groovy og man arbejder meget med arme og hofte.

Jazz er en stilart med energi og rytme. I jazz tages der i høj grad udgangspunkt i ballettens teknik, men ofte med parallelle fødder i stedet for udadroterede, samt plié i stedet for relevé. Der arbejdes med isolationer, hurtige trin, drejninger, høje ben, spring og udstråling.
Påklædning: Vi anbefaler stramsiddende tøj og opsat hår. Under opvarmningen anbefaler vi bare fødder. Over gulv og til koreografi anbefaler vi bare fødder eller jazzsko.

Ballet danner det tekniske grundlag for mange genrer inden for dans, og er en fantastisk grundsten i hvilken som helst dansetræning. Fra Jazz til Hip-hop og fra Modern til Krump, så refererer alt dans tilbage til ballet og ballettens termer. En balletklasse starter med stangskole, og fortsætter derefter med centerarbejde. I ballet arbejdes, der altid udadroteret, og fokus ligger i høj grad på kroppens styrke, smidighed og balance.
Påklædning: Tætsiddende tøj, opsat hår og sokker eller bløde balletsko (ingen tåspidssko).

Showdance er en blanding af mange forskellige stilarter som. f.eks funk, hip hop og disco med masser af rytmer og energi. Børnene får pulsen op og lære at udtrykke forskellige følelser gennem dans. I undervisningen lære man de nyeste danse til det nyeste musik. efter underviserens smag og stil.

Har du spørgsmål til dit hold, så hold dig ikke tilbage med at spørge din underviser.

Join our dance club now and do something good for your body and soul!

PROGRAM!