Holdbeskrivelse Odense

Holdbeskrivelse

Planum tilbyder de fedeste dansehold og en atmosfære præget af positiv energi!

Hip hop er en danseform, der giver masser af plads til personlige udtryk og er sammensat af mange forskellige stilarter. På Planum underviser vi i populære hip hop, urban stilarter som hip hop new style, La style, house, afro, showdance og dancehall. Undervisningen i de forskellige stilarter vil blive formet af instruktørens syn på stil og smag, men de fleste vil indeholde hip hop grundtrin, former og teknikker, og der vil være fokus på både freestyle og koreografi. Musikken i undervisningen vil spænde fra hip hop, Rap, funk, R’n’b, house, pop, soul, afhængigt af hvilken vej instruktøren ønsker at gå.

Afro Vibes er en populær stil på Planum, der bryder alle regler og tager dig med på en danserejse fyldt med afrikanske rytmer, der får humøret helt op i det høje gear. Atmosfæren i dansesalen er tit energisk og sveddryppende. Stilen kombiner afrikanske trin med dancehall og energien er meget høj. Bevægelserne er som i dancehall meget bløde og groovy. Man arbejder meget med arme og hofte. Afro Vibes henter også inspiration fra afro house og afrikanske dansestile.

Teknik timer er grundtræningen for de fleste danseformer og er derfor sundt for mange dansere. Vi arbejder med en kombination af moderne og contemporary.

Moderne startede som en reaktion mod den bundne klassiske ballet. Inspirationen var at danse frit og stærkt uden ballettens fine sirlighed og dens høje krav til den perfekte krop. I modsætning til i ballet, danser man i modern dance barfoddet og gør i høj grad brug af torsoen. Ballet og modern dance har dog stadig meget tilfælles teknisk. Påklædning: Vi anbefaler stramtsiddende tøj, bare fødder og opsat hår.

Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus. Genren udspringer af Modern dance, jazz dans og klassisk ballet og giver danseren mulighed for at bevæge sig alsidigt, individuelt og med bevægelser, der flyder organisk ind og ud af hinanden.

Hip Hop Kidz er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Det er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestil, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.

Tilmelding dit barn HER eller book gratis prøvetimer HER

Hip Hop Basic er egnet til dig, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv.

Hip Hop Commercial er en stil med frie rammer, der ligger meget tæt på LA og New Style – Fokus er på expression og performance. I musikvideoer med artister som Chris Brown, Usher, Justin Timberlake kan man opleve stilen. Der er power på med hurtige trin og bevægelser til de nyeste og oldschool hip hop hits.  Hvis du ønsker at mærke og føle hvordan det er at danse bag en stor kunstner, er dette hold lige noget for dig.

Showcrew er et hold på Planum, der kombinerer showdance, hip hop og performance og er egnet til unge og voksne med danseerfaring, der ønsker at udvide deres trinsprog og udtryk og være en del af et hold, der arbejder målrettet for at skabe stærke danseshows. På holdet arbejder vi ikke kun med at mestre en masse dansetrin, men lægger også stor vægt på performance, udtryk, koreografi opbygning og personlig udvikling.

Har du spørgsmål til dit hold, så hold dig ikke tilbage med at spørge din underviser.

Join our dance club now and do something good for your body and soul!

PROGRAM!