Holdbeskrivelse Odense

Holdbeskrivelse

Planum tilbyder de fedeste dansehold og en atmosfære præget af positiv energi!

Hip hop er en danseform, der giver masser af plads til personlige udtryk og er sammensat af mange forskellige stilarter. På Planum underviser vi i populære hip hop, urban stilarter som hip hop new style, La style, house, afro, showdance og dancehall. Undervisningen i de forskellige stilarter vil blive formet af instruktørens syn på stil og smag, men de fleste vil indeholde hip hop grundtrin, former og teknikker, og der vil være fokus på både freestyle og koreografi. Musikken i undervisningen vil spænde fra hip hop, Rap, funk, R’n’b, house, pop, soul, afhængigt af hvilken vej instruktøren ønsker at gå.

Afro Vibes en dansestil som henter inspiration fra afrikanske dansestile, afro house og blander med moderne hip hop og dancehall. Musikken er tit remixes af afrobeat, hip hop og mainstream. Atmosfæren i dansesalen er tit energisk og sveddryppende. Stilen kombiner afrikanske trin med dancehall og energien er meget høj. Bevægelserne er som i dancehall meget bløde og groovy. Man arbejder meget med arme og hofte.

Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus. Genren udspringer af Modern dance, Jazz og klassisk ballet og giver danseren mulighed for at bevæge sig alsidigt, individuelt og med bevægelser, der flyder organisk ind og ud af hinanden.

Hip Hop Kidz er det ultimative hold for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. Det er en af de sjoveste og mest sveddryppende dansestil, der findes. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Underviseren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning.

Tilmelding dit barn HER eller book gratis prøvetimer HER

Hip Hop Basic er egnet til dig, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv.

Hip Hop Commercial er en stil med frie rammer, der ligger meget tæt på LA og New Style – Fokus er på expression og performance. I musikvideoer med artister som Chris Brown, Usher, Justin Timberlake kan man opleve stilen. Der er power på med hurtige trin og bevægelser til de nyeste og oldschool hip hop hits.  Hvis du ønsker at mærke og føle hvordan det er at danse bag en stor kunstner, er dette hold lige noget for dig.

Masterclass et hold med stærk fokus på musikforståelse, performance og tekniske færdigheder. Vi arbejder med teknik og fordyber os i musikken. På dette hold opnår du en bedre og ‘clean’ kropkontrol og du lærer nye måder at åbne dine bevægelser på. Den teknik du opnår på dette hold er essentiel for din udvikling – ligegyldig hvilken stil, der tiltaler dig mest, vil dette hold udvide dit trinsprog.

Har du spørgsmål til dit hold, så hold dig ikke tilbage med at spørge din underviser.

Join our dance club now and do something good for your body and soul!

PROGRAM!