DANS FOR VOKSNE

For dig, der er vild med at danse med andre

Er du vild med holdtræning? og vil du prøve at danse hip hop, funk, dancehall og en masse andre spændende dansearter – og kunne du tænke dig at komme til at indtage et dansegulv med lækre rytmer på en af landets førende danseskole? Så inviterer vi dig til at komme og få rystet kroppen godt igennem samtidig med, at du kommer i super form. Vi tilbyder danseundervisning for voksne fyldt med positiv energi, der frigøre dig fra stress og styrker krop og sind. Vores hold er egnet til unge og voksne, der gerne vil lære at danse og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er mange fordele ved at komme og lære at danse, herunder fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst smilebånd. De mange rytmer og bevægelser er lige med stor forbrænding og man vil opleve en bedre kondition og mere energi. Måske føler du, at fitness centret er blevet for kedelig og sort til din smag, men du savner noget anderledes, så kan du nu få den på anderledes vis i spejlsal i samvær med andre som dig.

Du kan vælge mellem at danse på almindelige hold ved at finde en dansehold HER eller bliver en del af vores Showcrew, der kommer ud og optræder, er med i koncept videoer og andre spændende tiltag. Derudover har du mulighed for at søge ind på vores Elite- og Konkurrenceskole, hvor du får mulighed for at deltage til de største nationale og internationale turneringer.

Se dansevideoer på vores youtube kanal HER

FUNKY ADULTS +30

Hip Hop Funky Adults er et dansehold for voksne (både kvinder og mænd) , som er vilde med hip hop. Holdet er egnet til voksne, der gerne vil bevæge sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages.

Med Funky Adults får du mulighed for at dyrke motion på en anderledes måde med andre ligesom dig selv. Og du vil gennem dansen opnå en højere grad af fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst komme i godt humør. De mange bevægelser er lig med stor forbrænding og du vil opleve en bedre kondition og få mere energi. Timen er effektiv og nem at følge, hvilket efterlader dig glad, motiveret og fuld af vitalitet.

Undervisningen foregår hver torsdag kl. 20.15 – 21.15 på Planum i Aarhus C, hvor der hersker en afslappet og hyggelig stemning.

Kom til gratis prøvetime og tag en ven/veninde med - det er en oplevelse.

You want to get fit while having fun with great people?

JOIN NOW!