Eliteskolen

Bliv en del af Danmarks bedste elitehold!

Planum Elite- og Konkurrenceskole samler alle dansere som ønsker at tage deres dans på det højeste niveau og være en del af et stort fællesskab med fuld fart over feltet. Skolen fokuserer på at udvikle, modne og styrke sine elever ved at arbejde med forskellige stilarter og tiltag, der kan hjælpe dem med at realisere deres fulde potentiale.

At være en del af Elite- og Konkurrenceskolen kræver engagement, modenhed og målrettethed og ikke mindst et brændende ønske om at udvikle sig for at komme på så højt niveau som muligt. Skolen kombinerer og samler forskellige dansestile i originalt samarbejde. Det skaber synergi og styrker elevernes kunstneriske ordforråd og øger deres muligheder. Elite- og Konkurrenceskolen er delt op i 2 linjer (Hip Hop og Show) og lægger vægt på teknik, koreografi og performance. Skolen har også tilknyttet Showcrews for teens, unge og voksne, der ikke ønsker at konkurrere, men kun er interesseret i at være med til shows.

Det er de dansere, der klarer sig allerbedst til vores audition, der bliver optaget på Eliteskolen. Vi har kun 8 pladser (small crew) på et hold for hver kategori (kids, junior og adults). Bliver man ikke optaget på Eliteskolen, vil man blive tilbudt en plads på vores Konkurrenceskole (megacrew)

Vision og målsætning
Vores målsætning på Elite- og Konkurrenceskolen er at udvikle dansere og skabe hold, som

1. er stærke og ambitiøse med deres dans og udvikling

2. arbejder målrettet, koncentreret med høj disciplin

3. beror på de værdier og den ånd, der findes på Planum

4. kan samarbejde, holde sammen og motiverer hinanden

Undervisningen er tilrettelagt således, at eleverne møder faste undervisere og gæsteundervisere og derfor en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter. Der undervises i forskellige danseteknikker med det formål at lære eleverne at mestre og have kontrol over kroppens fysiske kunnen.

Der bliver undervist i forskellige stilarter som hip hop, house, moderne og jazz.

Hvad får du på Elite- og Konkurrenceskolen?

1. En gennemgribende undervisning med fokus på teknik, koreografi og performance i forskellige stilarter.

2. Støtte til at afdække dit talent og udvikle et personligt udtryk

3. Kontakt til det professionelle dansemiljø og netværk

4. Du udvikler din person, tilstedeværelse og udstråling.

5. Du bliver en del af Danmarks bedste dansehold og en stor dansefamilie, der støtter hinanden og skaber store oplevelser sammen.

Eliteskolen giver dig kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab med andre med samme passion som dig – En oplevelse for livet.

Som en del af Eliteskolen, skal du forvente at bruge et par ugentlige timer på træning samt bootcamps, workshops og elitesamlinger.

Vores visioner for Elite- og Konkurrenceskolen og holdene kræver, at vi sætter stærke hold med dansere, som rummer meget og er alsidige – dansemæssigt såvel som menneskeligt.

På den baggrund udtages der ud fra følgende kriterier:

1. danseniveau – teknisk kunnen indenfor forskellige stilarter

2.udtryk, udstråling og evne til at “brænde igennem” – vi kigger på om danseren fanger opmærksomhed og viser personlighed i sine bevægelser.

3. Motivation & vilje – engagement, fighter og har høj træningsmoral med positiv indstilling

4. Personlighed og menneskelige egenskaber – sociale kompetencer, evne til at kunne indgå i et forpligtende fællesskab og ansvarsbevidsthed. Tror på sig selv og lader sig ikke slå ud af udfordringer

5. fysisk grundform – kondition, styrke, smidighed

Som en del af Elite- og Konkurrenceskolen, er det vigtigt, at du forstår, hvad der forventes af dig – både dansemæssigt og på det sociale plan. Du skal have og vedligeholde god grundform for at være i stand til at følge med i de forskellige stilarter, du kommer til at møde på skolen.

Der er mødepligt til alle træning, bootcamps, konkurrencer, forestillinger og opvisninger. Du skal være opmærksom på, at afbud kun modtages i særlige tilfælde og begrundelser. Studie og eksamensforberedelser er ikke afbudsgrund, og vi forventer, at du planlægger dine rejser, så de ikke kolliderer med træningen.

Afgørelse om optagelse på Elite- og Konkurrenceskolen træffes at de tilknyttede fagfolk på baggrund af en konkret bedømmelse af dit potentiale. Audition, der har form af en workshop skal vise, at du forholder dig seriøst til undervisningen og er parat til at arbejde koncentreret og målrettet.

Hvis du ikke bliver optaget på et small crew, som udgør Eliteskolen, vil du blive tilbudt en plads på et megacrew, som udgør Konkurrenceskole. Det muligt, at der kan blive oprettet flere small crews, hvis niveauet til audition er meget høj.

På Konkurrenceskolen, arbejder vi målrettet med holdene og danserne for at udvikle deres danseniveau med henblik på at rykke op på Eliteskolen på et tidspunkt. Det er small crews som udgør Eliteskolen og megacrews udgør Konkurrenceskolen – fælles kræver begge skoler stort engagement, da man skal stille op til nogle af Danmarks hårdeste turneringer! Begge skoler har den samme vision og målsætning og udgør Planum Family. Det betyder, at man bærer det samme symbol/emblem, der repræsenterer Planum Family.

Hvis vi vurderer, at Konkurrenceskolen kan blive for stor en udfordring for dig, vil vi tilbyde at sammensætte et individuelt program til dig på vores aftenskole. Programmet skal sikre, at du udvikler din dans hurtigt og dermed øger din muligheder for at blive optaget på Konkurrence- eller Eliteskolen til næste udtagelse.

Elite- og Konkurrenceskolen har både faste og assisterende undervisere, som alle har erfaring med elitehold og er kvalificerede til at varetage undervisningen. Underviserne har selv danset på elitehold i mange år og ved, hvad der skal til for at skabe resultater!

1. John Nini (fast underviser) er med adskillige Danmarksmesterskaber i hip hop og to Europamesterskaber på samvittigheden en af Danmarks mest vindende koreograf og danser. John er en af de mest originale og nytænkende koreograf i Danmark og har opnået stor anerkendelse og succes for sit arbejde. John har undervist mange anerkendte dansere og koreografer som Nicky Andersen, Eddy Nini, Esben Wormslev, Genevieve Sztuk, Julie Marie Nissen, Sebastian Skov, Timothy Demesa og mange flere. Alle disse dansere/koreografer har været en del af konkurrencehold, som John har trænet. Du er derfor garanteret en top kvalitetsfuld og professionel undervisning, du ikke finder andre steder. Mere fra John og booking www.ninibrothers.com 

2. Andrea Andersen (fast underviser) er en populær underviser på Planums aftenskole og har været en del af flere elitehold. Hun har gennem sæsonen 16/17 fungeret som assisterende træner for Planums elitehold. Andrea har tidligere haft elitehold i Nordjylland som har stillet op til de største turneringer i Danmark med flotte resultater. Med hendes danse- og instruktørerfaring både på almindelige hold og elitehold, har hun det der skal til for at skabe vindere. Et stort talent med masser af energi og danseglæde.

3. Esben Jensen (fast underviser) har danset siden barnsben og har 7 års erfaring som professionel koreograf. Esben er en særdeles dygtig og rutineret danser med mange mesterskaber bag sig såvel nationale som internationale. Han har konkurreret til Europa- og Verdensmesterskaberne og er en af de højeste rangeret koreograf og danser inden for DDD. Derudover har han koreograferet og trænet hold og dansere til topplaceringer til Danmarks-, Europa- og Verdensmesterskaberne. Esben fik i 2015 en første plads til Danmarksmesterskaberne i hiphop solo, og til Europamesterskaberne placerede han sig, som den bedste dansker, på en 9. plads i hiphop-battle solo, og på en 4. plads i hiphop-battle teams. I 2014 dansede Esben sig til en førsteplads på den Danske Rangliste i hiphop solo battle. Derudover blev han nr. 9 til VM i hiphop solo, og dermed den bedste dansker i sin kategori. Esben står også bag Dancecomplex. Han kommer til at være tilknyttet Planums Elite- og Konkurrenceskole i Odense.

4. Nicky Andersen (gæsteunderviser) er trods sin unge alder, en af Danmarks største koreografer og danser og har opnået stor succes for sit arbejde. Gennem sin dansekarriere, har han vundet flere nationale og internationale hip hop dansekonkurrencer, herunder verdensmesterskabet i solo og verdensmesterskabet i battle – hele fem gange. Han har de seneste år vundet HHI med sit juniorhold, Team Exception og har været en del af store produktioner og tv-shows som Popstars, X Factor, Danish DJ Awards og Hjørdis. Senest har Nicky arbejdet på Det Kongelige Teater som danser i den velkendte musikalske “Cabaret”. På Eliteskolen, vil Nicky fungerer som assisterende/gæstetræner og arbejde tæt sammen med de faste undervisere. Desuden vil han være en del af vores bootcamps, lejrer og de tiltag, der kommer til at være på eliteskolen. Mere fra Nicky og booking på www.nickyandersen.dk

5. Eddy Nini (fast/gæsteunderviser) er en ung, ambitiøs om målrettet koreograf/danser og er en af de meget få, der har vundet alt hvad der kan vindes. Han har sammen med sine hold vundet alle konkurrencer i Danmark og har desuden selv haft flere hold som har stillet op og vundet. Mest er Eddy kendt for sin eminente kundskaber som freestyler danser og er en af de allerbedste i Danmark. Han står blandt andet noteret for et europamesterskab (både konkurrence og battle) og et verdenmesterskab. I Danmark, har han sammen med sine tidligere hold vundet Kaufmann Cup 4 år i træk! Han underviser forskellige steder i landet og danser for forskellige artister. På Eliteskolen, vil Eddy arbejde med eleverne med fokus på at udvikle deres teknik og give dem performance attitude. Desuden vil han være en del af vores bootcamps, lejrer og de tiltag, der kommer til at være på eliteskolen. Mere fra Eddy og booking på www.ninibrothers.com 

5. Bennit Niyonkinzo ( fast fysioterapeut I coach I fysisk træner) er fysioterapeut med ekspertise i diagnostik, behandling og genoptræning af mennesker med idrætsskader/belastningsskader. Bennit har desuden stor viden inden for kost og ernæring og underviser på området. Sideløbende arbejder han også som coach og konsulent og holder foredrag for unge mennesker om motivation og trivsel. På Eliteskolen, vil Bennit undervise og vejlede de faste undervisere omkring de fysiologiske processer og være tilgængelig for alle elever – både i Odense og Aarhus. Han vil udover at være fysisk træner, holde foredrag og hjælpe eleverne og underviserne med forventningsafstemning og hvordan det fælles mål nås.

Ansøgning 

Ansøgning om at blive optaget på Elite- og Konkurrenceskolen skal ske HER. Du skal udfylde forskellige oplysninger om dig selv for at hjælpe os med danne et indtryk af din person og ambitionsniveau!

Forældreansvar

Er dit barn under 18 år, er det et krav, at I som forældre følger med i jeres barns udvikling og støtter op omkring barnets deltagelse. Ansvar, frivillighed og fællesskab står centralt i arbejde med skolen, og du skal som forældre være med til at støtte op for at hjælpe skolens elever med at skabe store oplevelser.

Forventninger til adfærd og omgangsform

1. Det forventes at alle udviser respekt i tone og adfærd.

2. Det forventes at alle deltager aktivt, lytter og respekterer trænerens og ledelsens beslutninger.

3. Mobiltelefonen skal være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre der skal optages noget.

4. Mødepligt til konkurrencetræning og til tiden!

5. Mobning og chikane er uacceptabelt.

Træningslejr/ Camp/Forsamling

Træningen for Eliteskolen indledes med en træningslejr, hvor alle elever er forpligtet til at være med. Træningslejren afvikles på Klank Efterskole i Galten fra fredag aften til søndag formiddag. Formålet er at forberede dig på hvordan det er at danse på højt niveau og være en del af en Eliteskole. Desuden får du mulighed for at lære din “nye” dansefamilie at kende, da vi planlægger sociale aktiviteter og en masse hygge.

Vi inviterer de tilknyttet undervisere til Eliteskolen og andre professionelle koreografer samt en fysioterapeut, der vil være der for at undervise og udfordre jer. Til træningslejren vil der også være samtaler, hvor vi skal forventningsafstemme, snakke ambitionsniveau og vigtigheden af at arbejde hen imod samme mål.

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!