Eliteskolen

Bliv en del af Danmarks bedste elitehold!

Eliteskolen samler alle dansere som ønsker at tage deres dans til det højeste niveau, og være en del af et stort fællesskab med fuld fart over feltet. Skolen fokuserer på at udvikle, modne og styrke sine elever ved at arbejde med forskellige stilarter og tiltag, der kan hjælpe dem med at realisere deres fulde potentiale.

At være en del af eliteskolen kræver engagement, målrettethed og passion. Skolen kombinerer forskellige hip hop-stilarter i originalt samarbejde. Det skaber synergi og styrker elevernes kunstneriske ordforråd, og øger deres muligheder som dansere. Eliteskolen er en del af Planum Family.

Vision og målsætning
Vores vision er, at skabe nogle af verdens bedste hold.

Undervisningen er tilrettelagt således, at eleverne møder både faste undervisere og gæsteundervisere og dermed en mangfoldighed af inspiration, teknikker og koreografiske udgangspunkter. Der undervises i forskellige danseteknikker med det formål, at lære eleverne at mestre og have kontrol over kroppens fysiske kunnen.

Hvad får du på Eliteskolen?

1. En gennemgribende undervisning med fokus på teknik, koreografi og performance i forskellige stilarter.

2. Støtte til at afdække dit talent og udvikle et personligt udtryk

3. Kontakt til det professionelle dansemiljø og netværk

4. Du udvikler din person, tilstedeværelse og udstråling.

5. Du bliver en del af Danmarks bedste dansehold og en stor dansefamilie, der støtter hinanden og skaber store oplevelser sammen.

Eliteskolen giver dig kvalitet, glæde, inspiration og fællesskab med andre med samme passion som dig – det er en oplevelse for livet.

Som en del af Eliteskolen, skal du forvente at bruge et par ugentlige timer på træning samt træningscamps, workshops og elitesamlinger.

Vores visioner for Eliteskolen og holdene kræver, at vi sætter stærke hold med dansere, som rummer meget og er alsidige – dansemæssigt såvel som menneskeligt.

På den baggrund udtages der ud fra følgende kriterier:

1. Danseniveau – teknisk kunnen indenfor forskellige stilarter

2. Udtryk, udstråling og evne til at “brænde igennem” – vi kigger på om danseren fanger opmærksomhed og viser personlighed i sine bevægelser.

3. Motivation & vilje – engagement, fighter og har høj træningsmoral med positiv indstilling

4. Personlighed og menneskelige egenskaber – sociale kompetencer, evne til at kunne indgå i et forpligtende fællesskab og ansvarsbevidsthed. Tror på sig selv og lader sig ikke slå ud af udfordringer

5. Fysisk grundform – kondition, styrke, smidighed

Som en del af Eliteskolen, er det vigtigt, at du forstår, hvad der forventes af dig – både dansemæssigt og på det sociale plan. Du skal have og vedligeholde god grundform for at være i stand til at følge med i de forskellige stilarter, du kommer til at møde på skolen.

Der er mødepligt til alle træninger, bootcamps og konkurrencer. Du skal være opmærksom på, at afbud kun modtages i særlige tilfælde og med valide begrundelser. Studie og eksamensforberedelser er ikke afbudsgrund, og vi forventer, at du planlægger dine rejser, så de ikke kolliderer med træningen.

Afgørelse om optagelse på Eliteskolen træffes at de tilknyttede fagfolk, på baggrund af en konkret bedømmelse af dit potentiale. Audition, der har form af en workshop, skal vise, at du forholder dig seriøst til undervisningen og er parat til at arbejde koncentreret og målrettet.

Eliteskolen har både faste og assisterende undervisere, som alle har erfaring med elitehold og er kvalificerede til at varetage undervisningen. Underviserne har selv danset på elitehold i mange år og ved, hvad der skal til for at skabe resultater!

1. Toby Deedaran (fast underviser)

2. Andrea Andersen (fast underviser) er en populær underviser på Planums aftenskole og har været en del af flere elitehold. Hun har gennem sæsonen 16/17 fungeret som assisterende træner for Planums elitehold. Andrea har tidligere haft elitehold i Nordjylland som har stillet op til de største turneringer i Danmark med flotte resultater. Med hendes danse- og instruktørerfaring både på almindelige hold og elitehold, har hun det der skal til for at skabe vindere. Et stort talent med masser af energi og danseglæde.

3. Esben Jensen (fast underviser) har danset siden barnsben og har 7 års erfaring som professionel koreograf. Esben er en særdeles dygtig og rutineret danser med mange mesterskaber bag sig såvel nationale som internationale. Han har konkurreret til Europa- og Verdensmesterskaberne og er en af de højeste rangeret koreograf og danser inden for DDD. Derudover har han koreograferet og trænet hold og dansere til topplaceringer til Danmarks-, Europa- og Verdensmesterskaberne. Esben fik i 2015 en første plads til Danmarksmesterskaberne i hiphop solo, og til Europamesterskaberne placerede han sig, som den bedste dansker, på en 9. plads i hiphop-battle solo, og på en 4. plads i hiphop-battle teams. I 2014 dansede Esben sig til en førsteplads på den Danske Rangliste i hiphop solo battle. Derudover blev han nr. 9 til VM i hiphop solo, og dermed den bedste dansker i sin kategori. Esben står også bag Dancecomplex. Han kommer til at være tilknyttet Planums Elite- og Konkurrenceskole i Odense.

4. AL (fast underviser) er

5. Frederik Svendsen (Assisterende underviser) er en ung, ambitiøs om målrettet koreograf/danser og er en af de meget få, der har vundet alt hvad der kan vindes. Han har sammen med sine hold på Planum vundet alle konkurrencer i Danmark og har desuden selv haft flere hold som har stillet op og vundet. I Danmark, har han sammen med sine tidligere hold vundet Kaufmann Cup 3 år i træk! Han har været tilknyttet Planum i en del år og kender Planums vision om at være førende på området. På Eliteskolen, vil Frederik arbejde med eleverne med finpudse konkurrence koreografien ved at kigge på elevernes teknik og attitude. Desuden vil han være en del af vores bootcamps, lejrer og de tiltag, der kommer til at være på eliteskolen.

6. SP (Assisterende underviser) er

7. Bennit Niyonkinzo ( fast fysioterapeut I coach I fysisk træner) er fysioterapeut med ekspertise i diagnostik, behandling og genoptræning af mennesker med idrætsskader/belastningsskader. Bennit har desuden stor viden inden for kost og ernæring og underviser på området. Sideløbende arbejder han også som coach og konsulent og holder foredrag for unge mennesker om motivation og trivsel. På Eliteskolen, vil Bennit undervise og vejlede de faste undervisere omkring de fysiologiske processer og være tilgængelig for alle elever – både i Odense og Aarhus. Han vil udover at være fysisk træner, holde foredrag og hjælpe eleverne og underviserne med forventningsafstemning og hvordan det fælles mål nås.

Ansøgning 

Ansøgning om at blive optaget på Eliteskolen skal ske HERDu skal opgive forskellige oplysninger om dig selv, for at hjælpe os med danne et indtryk af din person og dit ambitionsniveau!

Forældreansvar

Er dit barn under 18 år, er det et krav, at I som forældre følger med i jeres barns udvikling og støtter op omkring barnets deltagelse på Eliteskolen. Ansvar, hjælpsomhed og fællesskab står centralt i arbejdet med skolen, og du skal som forældre være med til at støtte op omkring, at hjælpe skolens elever med at skabe store oplevelser.

Forventninger til adfærd og omgangsform

1. Det forventes at alle udviser respekt i tone og adfærd.

2. Det forventes at alle deltager aktivt, lytter og respekterer trænerens og ledelsens beslutninger.

3. Mobiltelefonen skal være sat på lydløs eller slukket til undervisningen, medmindre der skal optages noget eller der er lavet en særlig aftale med træneren.

4. Mødepligt til konkurrencetræning og det forventes, at man kommer til tiden

5. Mobning og chikane er uacceptabelt og vil ikke blive tolereret.

Træningslejr/ Camp/Forsamling

Træningen for Eliteskolen indledes med en træningslejr, hvor deltagelse er obligatorisk. Træningslejren afvikles på Klank Efterskole i Galten i en weekend. Formålet er, at forberede dig på hvordan det er at danse på højt niveau, og være en del af Eliteskolen. Desuden får du mulighed for at lære din “nye” dansefamilie at kende, da vi planlægger sociale aktiviteter og en masse hygge.

Vi inviterer de faste undervisere på Eliteskolen samt andre professionelle koreografer og en fysioterapeut, der vil være der for at undervise og udfordre jer. Til træningslejren vil der også være samtaler, hvor vi skal forventningsafstemme, snakke om ambitionsniveau og vigtigheden af at arbejde hen imod samme mål.

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!