Dans for børn Odense

DANS FOR BØRN

Alle niveauer fra 4-12 år

Børn elsker at bevæge sig og kan slet ikke lade være når de først er i gang. På Planum vil vi give alle børn mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Odense, tilbyder vi dans for børn fra 6-12 år og vil løbende udvide med flere efter interesse. Vores fokus er at lære børn at danse, forbedre og udvikle deres dans gennem en kvalitetsfuld undervisning med professionelle og pædagogiske undervisere/koreografer, så børnene får den bedste danseundervisning hver gang. Dans giver børn mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk. Det er en kunstart som skærper børnene mentalt, fysisk og udvikler rytme, koordination, balance og sunde vaner. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – det garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sikker undervisning. Vi er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov og energisk for børnene.

Vores dansehold for de 6-8 årige går under navnet, Hip Hop Minion Kidz og danser hver tirsdag kl. 16.30-17.00. Holdet er den ultimative måde for dit barn at udtrykke sin kreativitet på. På dette hold introducerer vi børnene til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Instruktøreren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning. Mange af koreografierne vil blive vist for forældre og venner til julefesten i december og til et større publikum til Planums shows.

Hip Hop Kidz træner hver tirsdag kl. 17.15 – 18.00 og er for de børn, der er på begynder til meget lidt øvede niveau med hip hop. På dette hold, introducerer vi dit barn til stilen hip hop med simple og nemme grundlæggende hip hop trin, der får dit barn til at hoppe af danseglæde. Instruktøren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi. Timen er effektiv og energisk, hvilket efterlader dit barn glad og motiveret. Træningen indledes altid med en grundig opvarmning. Mange af koreografierne vil blive vist for forældre og venner til julefesten i december og til et større publikum til Planums shows.

Vores sidste hold under børneafdelingen er elitebørnene, som danser på det højeste niveau og er nogle af de mest talentfulde børnedansere i Danmark. Lige nu består holdet af 7 dansere, der er blevet udtaget gennem audition til at repræsentere Planum til mange forskellige turneringer. Holdet går under navnet Skumfiduza.

Som de eneste børn, har Skumfiduza adgang til alle Planums dansehold for at de kan blive ved med at udvikle sig og vedligholde de høje danseniveau og blive inspireret af de ældre dansere på Planum.

Har du et barn, som danser på højt niveau og vil være en del af et af Danmarks stærkeste børnehold, kan du læse mere om elitedans/konkurrencedans og tilmelding HER

Join our dance club now and do something good for your body and soul!

JOIN NOW!