Booking

Læs, hvad vi tilbyder og book os!

Planum har stor erfaring med alt inden for dans og står bag en række shows og forestillinger skabt ud fra originale og kreative ideer. Vi er førende inden for dans, performance, underholdning og showudvikling og samarbejder med nogle af Danmarks bedste dansere og koregrafer. 

Vi lægger stor vægt på at skabe unikke, innoverende og højkvalitets underholdning, som blander forskellige traditioner og kulturer. Med vores kompetent team, kan vi levere lige præcis den underholdning, der er brug for til dit event. 
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi er kreative og samarbejder professionelt for at skabe lige det, der passer til dit arrangement. 

Planum er kendt i Jylland for den højeste kvalitet blandt danseskolerne med de mest kompetente instruktører. Vi har et team, der alle på hvert deres felt er ildsjæle, der brænder for dans og finder glæde ved at dele deres talent med andre. Dans giver mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk.

Hvis du vil booke en af vores instruktører, garanterer vi, at du/I får den bedste oplevelse. Alle vores instruktører er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov. energisk og berigende for jer.

Skriv eller ring til os for at få et uforpligtende tilbud.

Med udgangspunkt i de skabelsesprocesser, som Planums instruktører selv benytter, når de underviser eller laver forestillinger, har vi udviklet et skoleforløb egnet til folke- og ungdomsskoler.

Bevægelse har dokumenteret positiv effekt på både koncentrationsevnen og læringen. I følge den nye skolereform skal dans og bevægelse indgå i læreplanen. Den mest ideelle form for fysisk udfoldelse til at fremme læring er aktiviteter, der er udfordrende, varierede og som indebærer succesoplevelser.

Eleverne skaber koreografiske forløb sammen, de lærer at samarbejde, at indgå i fællesskaber og at anderkende hinanden og hinandens ideer. Det er er vigtige redskaber, der både kan bruges i skolen og i fritiden.

Kontakt os på info@planum.dk for spørgsmål eller for at få tilsendt en folder for vores skoleforløb.

Der er ikke noget som dans, der giver feststemning til en fødselsdag. Ca. 1 times dans hvor fødselar kan vælge sangen. Sjov og fed koreografi , som vil ende med et lille show som smager lidt af en skør musikvideo.

Skal du give dit barn en sjov og uforglemmelig fødselsdag? Så lad os hjælpe dig med at skabe rammerne. Vi kan hjælpe med at skabe den bedste dag for børnene med dans og sociale aktiviteter.

Arranger dit barns fødselsdag med Planums Dansende Fødselsdag, en sjov og social aktivitet for børnene.

Vi har mange års erfaring med undervisning af børn og kan skabe en stor og mindeværdigt fest for dem.  Når du dit barn afholder sin fødselsdag hos os, får I råd over hele danseskolen og børnene kan udfolde sig som de ønsker. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring med at undervise børn, så du er garanteret den sejeste fødselsdagsfest. Dansende fødselsdag er en lige så sjov aktivitet for drenge og piger.

Du er velkommen til at fortælle os, hvilken slags stil du vil have på din fødselsdag, og vi skræddersy en sjov tidsplan til lejligheden. Vi hjælper med tips og ideer til at skabe en vellykket fødselsdag!

Priser

Vælger man at holde en dansende fødselsdag, tilbyder vi følgende priser:

TimerPris
1 time2000,-
2 timer2500,-
3 timer3000,-
Andre forespørgslerVed kontakt

Til fødselsdagen, sørger man selv for mad, drikke og kage og resten kan vi arrangere efter aftale. Vi har et lille køkken i studiet, som man frit kan bruge.

Ved mere end 1 times booking, kan man med fordele dele arrangementet op med fx 30 min dans, 30 min pause for mad, 30 min dans + måske 30 min til gaveåbning.

Nogle vælger at have et tema til fødselsdagen, hvor fødselsdagsbørnene klæder sig i forhold til det valgte tema. Hvis du vil have et tema til din fødselsdag, kan vi hjælpe dig med at foreslå passende musik. Hvad med fødselsdagen for Fortnite, disco, breakdance eller zombie?

Vi bruger den musik, der er mest populær for den nuværende aldersgruppe.

Skal du holde konfirmation og ønsker et anderledes setup? Så skal du kontakte os, hvis du vil holde en konfirmationsfest alle gæsterne skal huske.

Vi har rigtig god erfaring med at sætte det fedeste shows op, så den passer ind i alle mulige forskellige arrangementer, heriblandt også konfirmationer. Der er mulighed for at vi kan arrangere, at konfirmanden lære en dans og viser den foran alle gæster, hvis han/hun er åben for det.

Der er masse af muligheder for at gøre dagen mindeværdigt. Kontakt os for et tilbud.

Planlægger I et polterabend, kan vi hjælpe jer med at tilføre dagen en masse værdi ved at få noget danseundervisning. Det er sjovt, nemt og alle kan være med – uanset om man aldrig har danset før eller har danset i årevis. Vi garanterer, at I får en sjov og inspirerende oplevelse!

Vi underviser i forskellige stilarter og kan evt. kombinere med at give et lille show efter vi er færdige.

Tillykke med den store dag. Vi elsker bryllupsfester og har været med til at lave de flotteste shows. På Planum er vi eksperter i at arrangere smukke shows til bryllupper. Vi har gennem årene arrangeret mange bryllupshows og vi ved hvor vigtig en rolle det har, at stemningen er i helt i top.

Vi arbejder tæt sammen med jer for at skabe lige, hvad I har tænkt på. Desuden møder vores dansere altid op i pænt og præsentabelt tøj og klar til at give jer en fest.

Skriv eller ring for et tilbud

Vil du sætte gang i dit event med et brag, så forstår vi på Planum, hvordan man sætter gang i en fest. Med os bliver dit eventet uforglemmeligT! Vi har stor succes med vores shows til natklubber, events, fødselsdage og meget mere. Har arrangementet et specielt tema sørger vi for at matche temaet med tøj, make up, farver og lign., uden ekstra omkostninger.

Vi har nogle af de mest bookede dansere i Danmark og kan skræddersy shows, der passer perfekt til jeres events – lige fra større sceneshows til privatfester og mindre arrangementer.

Vi er leveringsdygtige med de bedste i branchen til den bedste pris. Skriv eller ring til os for et uforpligtende tilbud.

Navn (kræves)

Email (kræves)

Emne

Besked

Become Member!