Dans i Aarhus

Bliv en del af Aarhus bedste danseskole beliggende i centrum

Planums afdeling i Aarhus er den største af alle Planums danseskoler i Jylland. Desuden er afdelingen også en af de største i Aarhus og tilbyder et hav af dansehold for børn, tweens, teens, unge og voksne på alle niveauer i forskellige stilarter. Tjek vores holdplan og find et hold, der passer til dig.

Børn elsker at bevæge sig og kan slet ikke lade være når de først er i gang. På Planum vil vi give alle børn mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. Vi tilbyder dans i Århus for børn fra 3-12 år. Vores fokus er at lære børn at danse, forbedre og udvikle deres dans gennem en kvalitetsfuld undervisning med professionelle og pædagogiske undervisere/koreografer, så børnene får den bedste danseundervisning hver gang. Dans giver børn mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk. Det er en kunstart som skærper børnene mentalt, fysisk og udvikler rytme, koordination, balance og sunde vaner. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – det garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sikker undervisning. Vi er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov og energisk for børnene.
Se vores børnehold under Aarhus i Holdplan.

På Planum tilbyder vi et hav af dansehold for teen og unge. De fleste af vores dansere på Planum er unge, der kommer fra hele Jylland og Fyn for at være en del af Planum. Dette skyldes, at Planum er kendt for den højeste kvalitet blandt danseskolerne med det stærkeste, mest kompetente team og den største udvikling blandt eleverne. Hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau, tilbyder vi dansehold og en atmosfære, der garanterer, at du bliver udfordret og bliver rykket som aldrig før. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter og møde en masse andre som dig selv. Undervisningen er tilrettelagt således, at du møder faste undervisere og gæsteundervisere til vores mange workshops og koncepter og derfor en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter.

Er du vild med holdtræning? og vil du prøve at danse hip hop, funk, dancehall og en masse andre spændende dansearter – og kunne du tænke dig at komme til at indtage et dansegulv med lækre rytmer på en af landets førende danseskole? Så inviterer vi dig til at komme og få rystet kroppen godt igennem samtidig med, at du kommer i super form. Vi tilbyder danseundervisning for voksne fyldt med positiv energi, der frigøre dig fra stress og styrker krop og sind. Vores hold er egnet til unge og voksne, der gerne vil lære at danse og bevæge sig til en masse gode rytmer med gang i den, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er mange fordele ved at komme og lære at danse, herunder fleksibilitet, balance, koordination og ikke mindst smilebånd. De mange rytmer og bevægelser er lige med stor forbrænding og man vil opleve en bedre kondition og mere energi. Måske føler du, at fitness centret er blevet for kedelig og sort til din smag, men du savner noget anderledes, så kan du nu få den på anderledes vis i spejlsal i samvær med andre som dig. Se alle vores hold for unge og voksne under Holdplan.

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!