Dans i Odense

Bliv en del af vores danseskole i Odense

Vi tilbyder spændende dansehold for børn, tweens, teens, unge og voksne på alle niveauer i forskellige stilarter på vores danseskole i Odense. Tjek vores holdpan og find et hold, der passer til dig.

Børn elsker at bevæge sig og kan slet ikke lade være når de først er i gang. På Planum vil vi give alle børn mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Odense, tilbyder vi dans for børn fra 6-12 år og vil løbende udvide med flere efter interesse. Vores fokus er at lære børn at danse, forbedre og udvikle deres dans gennem en kvalitetsfuld undervisning med professionelle og pædagogiske undervisere/koreografer, så børnene får den bedste danseundervisning hver gang. Dans giver børn mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk. Det er en kunstart som skærper børnene mentalt, fysisk og udvikler rytme, koordination, balance og sunde vaner. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – det garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sikker undervisning. Vi er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov og energisk for børnene.
Se vores børnehold under Odense i Holdplan.

I Odense tilbyder vi flere dansehold for teen, unge og voksne. Hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau, tilbyder vi dansehold og en atmosfære, der garanterer, at du bliver udfordret og bliver rykket som aldrig før. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter og møde en masse andre som dig selv. Undervisningen er tilrettelagt således, at du møder faste undervisere og gæsteundervisere til vores mange workshops og koncepter og derfor en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter.

Vi tilbyder desuden studierabat på en del af vores hold for unge og voksne i Odense. Det fremgår på programmet hvilke hold, der er studierabat på.

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!