Dans i Esbjerg og Randers

Bliv en del af vores fede dansehold i Esbjerg & Randers og udfordre dig selv.

Planum har mindre afdelinger i Esbjerg og Randers, som danseskolen løbende udvikler for at skabe flere muligheder for de lokale dansere. Tjek vores holdplan for begge byer og find et hold, der passer til dig.

Børn elsker at bevæge sig og kan slet ikke lade være når de først er i gang. På Planum vil vi give alle børn mulighed for at danse, da vi tror på, at dans er den bedste og mest berigende måde at bevæge sig og udtrykke sig på. I Randers, tilbyder vi dans for børn fra 8-12 år og vil løbende udvide med flere efter interesse. Vores fokus er at lære børn at danse, forbedre og udvikle deres dans gennem en kvalitetsfuld undervisning med professionelle og pædagogiske undervisere/koreografer, så børnene får den bedste danseundervisning hver gang. Dans giver børn mulighed for at udforske bevægelse, musik og kreativ udtryk. Det er en kunstart som skærper børnene mentalt, fysisk og udvikler rytme, koordination, balance og sunde vaner. Planum har nogle af de dygtigste instruktører i branchen – det garanterer, at dit barn får en kvalitetsfuld og sikker undervisning. Vi er dedikeret til at skabe en danseatmosfære, der er sjov og energisk for børnene.

På nuværende tidspunkt, tilbyder vi ikke børnehold i Esbjerg!

I Esbjerg og Randers tilbyder vi få dansehold for teens, unge og voksne, men programmet vil blive udvidet i takt med at interessen vokser i byerne. I Esbjerg, har vi også et elitehold, Divergent Dance Crew, som deltager til turneringer, og som man kan søge optagelse på. Send os gerne en mail til info@planum.dk hvis du kunne være interesseret i at høre mere om holdet. Det kræver danseerfaring for at blive en del af dette hold.  Vores dansehold for teens, unge og voksne i Esbjerg og Randers garanterer, at du kan rykke din dans og komme på et højere niveau. Hvad enten man søger et sted at lære at danse, have det sjovt eller udvikle sig på det højeste niveau, tilbyder vi dansehold og en atmosfære, der garanterer, at du bliver udfordret og bliver rykket som aldrig før. Undervisningen er tilrettelagt således, at du møder faste undervisere og gæsteundervisere til vores mange workshops og koncepter og derfor en mangfoldighed af ideer, teknikker og koreografiske udgangspunkter.

Feel like dancing? You came to the right place!

TILMELD DIG HER!